Κυριακή 19 Μαϊου 2024

Ανοίγει το 4άστερο Kubic Athens Hotel στην Ομόνοια

 

Ένα νέο 4άστερο ξενοδοχείο, το Kubic Athens, θα λειτουργήσει το επόμενο διάστημα σε κτήριο δίπλα στο Εθνικό Θέατρο, επί των οδών Αγίου Κωνσταντίνου 26 και Κουμουνδούρου, πολύ κοντά στην Ομόνοια.

Το πολυώροφο κτήριο, συνιδιοκτησίας του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων νοικιάσθηκε για 24 χρόνια από την εταιρεία Πυθαγόρειο ΑΕΞΤΕ, που ανήκει στο Γιώργο Τσακίρη, τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), που διαθέτει άλλα δύο ξενοδοχεία στην Αθήνα, το ένα δίπλα στο Kubic (Pythagorion Hotel – Αγ. Κωνσταντίνου 28).

Το Kubic Athens Hotel, δυναμικότητας 56 δωματίων με εστιατόριο, roof garden κ.ά. θα παρέχει υψηλού επιπέδου τεχνολογικές υπηρεσίες στους πελάτες του λειτουργώντας ουσιαστικά ως «έξυπνο» ξενοδοχείο (full digital).

Ο επισκέπτης θα μπορεί να διαχειρίζεται όλες τις ανέσεις του δωματίου μέσω της ειδικής εφαρμογής που θα κατεβάζει στο κινητό του ή μέσα από το tablet που θα είναι διαθέσιμο σε κάθε δωμάτιο. H διαδικασία του check – in θα γίνεται ηλεκτρονικά και οι επισκέπτες θα μπορούν να ρυθμίσουν τη θέρμανση, την ένταση και το χρώμα του φωτισμού, το ξυπνητήρι, την τηλεόραση μέχρι και το άνοιγμα της κουρτίνας μέσα από το κινητό τους.

 

 

Πηγές: www.kathimerini.gr, www.insider.gr

 

Φωτογραφίες: www.hotels.com