Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ανοίγει τέσσερα γραφεία στην Ελλάδα η ισπανική Centauro Rent a Car

Παρουσία σε βασικούς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Χανιά), θα αποκτήσει από φέτος η ισπανική Centauro rent a car, θέλοντας να αξιοποιήσει τη συνεχή αύξηση των τουριστών από το εξωτερικό στη χώρα μας.

Η Ελλάδα θα είναι έτσι η τρίτη χώρα στην οποία δραστηριοποιείται η ισπανική εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, η οποία βρίσκεται ήδη σε Ιταλία και Πορτογαλία και διαθέτει μαζί με την Ισπανία συνολικά 27 γραφεία, ενώ ο στόλος της αριθμεί πάνω από 22.000 οχήματα διαφορετικών τύπων.

Η εταιρεία εκτιμά πως το «άνοιγμα» τεσσάρων υποκαταστημάτων στην Ελλάδα, πρόκειται να δημιουργήσει συνολικά 100 θέσεις εργασίας, εκ των οποίων οι 70 άμεσες και οι 30 έμμεσες.

«Θέλουμε ο πελάτες που ήδη μας γνωρίζουν να έλθουν και να επισκεφθούν τις πιο γραφικές γωνιές της Ελλάδας. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αναφερθεί ότι η χώρα σημειώνει μεγάλη αύξηση όσον αφορά τον όγκο των επισκεπτών της και ξεχωρίζει για την ποικιλία και την ποιότητα του τουριστικού της προϊόντος», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Erik Devesa, CEO της Centauro rent a car.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Στεφανίας Σούκη στο newmoney.gr.