Δευτέρα 28 Μαϊου 2018

Ανοίγει τέλος Ιουνίου ο Αστέρας Βουλιαγμένης

Ανοίγει μετά τις 25 Ιουνίου ο Αστέρας Βουλιαγμένης, καθώς ενώ τα σχέδια προέβλεπαν να λειτουργήσει το Μάιο, τελικά τα έργα ριζικής ανακαίνισης – ανακατασκευής του που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, θα καθυστερήσουν την επαναλειτουργία του θρυλικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Στο τέλος του Ιουνίου, μετά την ολοκλήρωση των έργων, ο Αστέρας θα λειτουργήσει ως «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», με 303 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένων 58 bungalows.

Η καθυστέρηση της επαναλειτουργίας του Αστέρα, θα έχει ως αποτέλεσμα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια να μη φιλοξενηθεί στο συγκρότημα της Βουλιαγμένης, η φετινή μεγάλη διεθνής ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια» (2 – 8 Ιουνίου 2018).

 

Διαβάστε τι γράψαμε στις 23 Μαΐου 2014 για τον Αστέρα και τα Ποσειδώνια

Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της συμβολής των Ποσειδωνίων στα έσοδα των ξενοδοχείων της Αθήνας, είναι ο Αστέρας Βουλιαγμένης. Οι τιμές των δωματίων κατά τη διάρκεια των Ποσειδωνίων στον Αστέρα ξεκινούν από 700 ευρώ. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες για τις ημέρες της έκθεσης έχουν «πωληθεί» εδώ και πολλούς μήνες, με αποτέλεσμα τα έσοδα (από τα δωμάτια και τα events που θα οργανωθούν) θα ξεπεράσουν τα 2 εκατ. ευρώ για τον Αστέρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας