Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ανοίγει στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου το δεύτερο InterContinental στην Ελλάδα

Από τον όμιλο IHG Hotels & Resorts (με 17 hotel brands και περίπου 6.000 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 100 χώρες), ανακοινώθηκε ότι ανοίγει την Άνοιξη του 2023 το δεύτερο InterContinental στην Ελλάδα, μετά το Athenaeum InterContinental που λειτουργεί από το 1982 στη λεωφόρο Συγγρού.

Πρόκειται για το InterContinental Resort Crete, που θα λειτουργήσει στο κτήριο που μέχρι πριν από λίγα χρόνια λειτουργούσε το ξενοδοχείο Ερμής, στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου.

Το ξενοδοχείο Ερμής έχει εξαγοραστεί από τις Hines και Henderson Park, στις οποίες ανήκει (μεταξύ άλλων) το Grand Hyatt Athens, αλλά και το διπλανό του InterContinental Resort Crete, το Niko Seaside Resort Mgallery (πρώην Coral Hotel).

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα έργα ριζικής ανακαίνισης του πρώην Ερμής βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε να λειτουργήσει ως InterContinental Resort Crete με 205 δωμάτια, τέσσερα εστιατόρια, τρία bars, πισίνα στην ταράτσα, spa, αίθουσες συνεδριάσεων κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Willemijn Geels, VP Development Europe, IHG Hotels & Resorts, ανακοινώθηκε η επέκταση της συμφωνίας με το Athenaeum InterContinental για 20 χρόνια.

Σημείωση: Φωτορεαλιστική απεικόνιση του lobby του InterContinental Resort Crete