Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ανοίγει σήμερα το Wyndham Grand Athens

wyndham1

 

Ανοίγει σήμερα το 5άστερο 276 δωματίων και σουιτών ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην πλατεία Καραΐσκάκη, μετά από εργασίες ριζικής ανακαίνισης του κτηρίου, που μέχρι το Μάιο του 2012 λειτουργούσε το Athens Imperial του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη.

Τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου, το οποίο ανήκει στη ΒΙΟΧΑΛΚΟ του ομίλου Στασινόπουλου, αλλά τη διαχείριση του έχει αναλάβει ο αμερικανικός όμιλος ξενοδοχείων Wyndham Hotel Group, είχαν αρχικά προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2017, όμως η επένδυση ύψους άνω των 5 εκατ. ευρώ ολοκληρώθηκε νωρίτερα, ενόψει και των κρατήσεων για την περίοδο των εορτών.

Όπως αναφέρουν στελέχη του Wyndham Grand Athens, οι πληρότητες για το Δεκέμβριο κυμαίνονται σε πολύ ικανοποιητικό ποσοστό, με αφίξεις τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα, ενώ ήδη έχουν γίνει κρατήσεις για τα πρώτα συνέδρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σχέδια και για επέκταση του επενδυτικού προγράμματος εκ μέρους της  Wyndham Hotel Group, κυρίως στην κατεύθυνση της περαιτέρω βελτίωσης των υποδομών της μονάδας, τα οποία όμως θα οριστικοποιηθούν από την επόμενη χρονιά.

Το κτήριο που θα στεγάσει τη νέα πεντάστερη μονάδα μισθώθηκε στην εταιρεία ανάπτυξης και management ξενοδοχείων Zeus International, η οποία στη συνέχεια σύναψε συμφωνία δικαιόχρησης (franchising) με τo Wyndham Hotel Group, το μεγαλύτερο ως προς τον αριθμό των ξενοδοχείων όμιλο στον κόσμο, που διαθέτει σχεδόν 8.000 μονάδες σε 73 χώρες.

Ο όμιλος Wyndham αναζητά ευκαιρίες στην Ελλάδα, καθώς έχει σχέδια και για νέα ξενοδοχεία στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και resorts σε νησιά και άλλους προορισμούς της χώρας.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο της Βασιλικής Κουρλιμπίνη στο capital.gr

Share Post