Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ανοίγει το Μάιο το 5άστερο Avant Mar στη Νάουσα της Πάρου από τη Grivalia

To Μάιο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Avant Mar, το νέο boutique 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Grivalia Hospitality στη Νάουσα της Πάρου.

Η νέα μεγάλη τουριστική επένδυση της Grivalia Hospitality βρίσκεται πολύ κοντά στην κοσμοπολίτικη Νάουσα και συγκεκριμένα στην παραλία Πιπέρι, εκεί όπου παλιά βρισκόταν το ομώνυμο ξενοδοχείο, το οποίο σταμάτησε τη λειτουργία του το 2019.

Το ύψος της συνολικής επένδυσης ανήλθε σε 20.000.000 ευρώ.

Σε έκταση 6.100 τ.μ., το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Avant Mar θα είναι ανοιχτό Μάιο – Οκτώβριο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το όνομα του πηγάζει από τo ρεύμα του μετα-μοντερνισμού «Avant Garde», αλλά και την εξαιρετική τοποθεσία του πάνω στη θάλασσα.

Διαθέτει 38 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και deluxe κατοικίες με ιδιωτικές πισίνες και απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο.

Επιπλέον, περιλαμβάνει το διεθνούς φήμης signature restaurant «Matsuhisa», ένα μικρό spa, εμπορικό κατάστημα και ένα ελληνικό παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο.

Το ξενοδοχείο πέρασε στην ιδιοκτησία της Grivalia Hospitality το 2019 και για τη δημιουργία του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Avant Μar, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακατασκευής στο συγκρότημα που υπήρχε ήδη, αλλά και επέκταση αυτού μέσω κατασκευής νέων κτηρίων.

Οι εργασίες διήρκησαν 3,5 χρόνια, ενώ η νέα αυτή επένδυση συμβάλλει στη δημιουργία άνω των 80 νέων θέσεων εργασίας.

 

Ο Nobu Matsuhisa στην Πάρο

Η γαστρονομία βρίσκεται στο επίκεντρο της ταυτότητας του Avant Mar που υποδέχεται το διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa για πρώτη φορά στην Πάρο με το διεθνές brand «Matsuhisa» να αναλαμβάνει το fine dining εστιατόριο του ξενοδοχείου.

H Nobu-Style cuisine συστήνεται στην Πάρο, με την ιαπωνική κουζίνα με επιρροές από το Περού δίνει δυναμικό «παρών» στο εστιατόριο όπου γεύσεις και θεά κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η ελληνική κουζίνα κατέχει επίσης σημαντική θέση με το βραβευμένο Executive Chef, Δημήτρη Κατσάνο να επιμελείται συνολικά το γαστρονομικό concept του Avant Mar που περιστρέφεται γύρω από τη φιλοσοφία του bistronomy, τιμώντας τις ντόπιες γεύσεις και του τοπικούς παραγωγούς.

Ο Γιώργος Χρυσικός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Grivalia Hospitality, δήλωσε:

«Είμαστε ευτυχείς για την ολοκλήρωση του δεύτερου υπερπολυτελούς έργου τουριστικής ανάπτυξης από την εταιρεία μας. To Avant Mar εντάσσεται στο πλαίσιο των στρατηγικών μας επενδύσεων στους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, με την Πάρο να αποτελεί ίσως τον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο τη δεδομένη στιγμή. Ως Grivalia Hospitality, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αναπτύξεις υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τις βέλτιστες πρακτικές αειφορίας, θέλοντας να καταστήσουμε την Ελλάδα σημείο αναφοράς για premium επισκέπτες από όλο τον κόσμο».

Η Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, δήλωσε σχετικά:

«Το Avant Mar δεν αποτελεί ένα ακόμα πολυτελές ξενοδοχείο σε ένα ελληνικό, κυκλαδίτικο νησί, αλλά μια μονάδα που δημιουργήθηκε με στόχο να απαντήσει όλα τα ζητούμενα των ταξιδιωτών που αναζητούν την πεμπτουσία της πολυτέλειας: την tailor made εξυπηρέτηση. Και όλα αυτά σε έναν προορισμό που συνδυάζει μοναδικά τον αυθεντικό χαρακτήρα των Κυκλάδων με τον κοσμοπολιτισμό».