Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ανοίγει 10 Αυγούστου το 5άστερο Magma Resort Santorini από Hyatt και SWOT

Η θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία franchise με την Thera Island Suites Α.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρεία του Magma Resort Santorini, που διαχειρίζεται η SWOT Hospitality με έδρα την Αθήνα, προκειμένου να ανοίξει το πρώτο θέρετρο με το εμπορικό σήμα Hyatt στα ελληνικά νησιά.

Το Magma Resort Santorini ανοίγει στις 10 Αυγούστου του 2022, ως μέρος της συλλογής The Unbound Collection by Hyatt και διαθέτει 59 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 24 σουιτών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η υπογραφή της συμφωνίας υπογραμμίζει τη στρατηγική στόχευση της Hyatt να ενισχύσει το αποτύπωμά της στα θέρετρα και τα Independent Collection brands σε σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς αναψυχής.

Πιστό στο ήθος της συλλογής The Outbound Collection by Hyatt, το Magma Resort Santorini θα προσφέρει μοναδική, σύγχρονη πολυτέλεια και εξατομικευμένες εμπειρίες στους επισκέπτες του.

Σε πλήρη αρμονία με παραδοσιακούς παλιούς αμπελώνες, το θέρετρο βρίσκεται στις σμιλευμένες από την ηφαιστειακή λάβα πλαγιές του χωριού Βουρβούλος.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός από τα γραφεία PEOPLE και ELASTIC ARCHITECTS συνδυάζει αρμονικά τα φυσικά σχήματα που δημιουργήσαν οι μαύρες ηφαιστειακές πέτρες μαζί με τα υπόλευκα λιτά γεωμετρικά πρίσματα που θυμίζουν την πανταχού παρούσα ηφαιστειακή τέφρα της Σαντορίνης.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες απολαμβάνουν ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο πέλαγος, 46 εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και υδρομασάζ. Το θέρετρο διαθέτει υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας και υπόσκαφο spa, καθώς και μια ευρύχωρη αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 250 ατόμων.

Η γαστρονομική εμπειρία του ξενοδοχείου, Magma by Spondi, φέρει την υπογραφή του ομίλου Trastelis Group και του executive chef Arnaud Bignon, βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin εστιατορίου Σπονδή.

Στόχος είναι να αναδειχθεί η τοπική γεωργική παραγωγή και τα εποχιακά προϊόντα μέσα από μια σύγχρονη, ευρηματική μαγειρική ερμηνεία.

Το μενού θα περιλαμβάνει signature dishes και άλλες εκλεκτές γαστρονομικές επιλογές σε συνδυασμό πάντα με τα διάσημα κρασιά από την πλούσια αμπελοκαλλιέργεια του νησιού.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newstourism.gr