Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ανοίγει ξενοδοχείο Ibis Styles του ομίλου Accor στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Κτήριο γραφείων που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης 109 – 111 στην Αθήνα, θα μετατραπεί και θα λειτουργήσει από την «G. Lymperakis Invest O.E.» σε ξενοδοχείο υπό την επωνυμία «Ibis Styles», που είναι αλυσίδα ξενοδοχείων του μεγάλου γαλλικού ομίλου Accor.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων ενέκριναν την αλλαγή χρήσης του συγκεκριμένου κτηρίου, που απέχει περίπου 360 μέτρα από το σταθμό του μετρό «Άγιος Ιωάννης» και αποτελείται από 2.851 τ.μ. γραφείων σε έξι ορόφους, 416 τ.μ. ισόγειο χώρο/αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, 2.091 τ.μ. σε τρία υπόγεια με 53 θέσεις στάθμευσης και αποθηκευτικούς χώρους.

Ο όμιλος Accor, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια, αρχικά μέσω του «Novotel Athens», στη συνέχεια με το «Sofitel» στο αεροδρόμιο της Αθήνας και από το 2017 με το «ibis Styles Heraklion Central Hotel» (φωτογραφία) στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 

Πηγές: www.naftemporiki.gr, www.economistas.gr
Φωτογραφία & χάρτης: www.accorhotels.com


Νεότερη εξέλιξη (15/01/2019)

Την υπογραφή συμφωνίας franchising για τη λειτουργία του πρώτου ξενοδοχείου ibis styles στην Αθήνα ανακοίνωσαν η AccorHotels και η G. Lymperakis Invest OE.

Σε ένα βιοκλιματικό κτήριο 5.800 τ.μ., το 4άστερο ibis styles Athens Routes, εκτός των μοντέρνων δωματίων, θα διαθέτει συνεδριακό χώρο, γυμναστήριο, υπόγειο parking και roof top bar με θέα προς την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και τον Αργοσαρωνικό.

Η επένδυση για τη μετατροπή του κτηρίου σε ξενοδοχείο θα φτάσει τα 8 εκατ. ευρώ και το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να ξεκινήσει να λειτουργεί τον Ιούνιο του 2019.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας