Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ανοίγει την Παρασκευή 10 Αυγούστου το Grand Hyatt Athens

Ο αμερικανικός όμιλος ξενοδοχείων Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε σήμερα ότι ανοίγει το 5άστερο Grand Hyatt Athens, το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Το ξενοδοχείο δέχεται κρατήσεις από την Παρασκευή 10 Αυγούστου, αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα λειτουργήσει από τις 18 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το γενικό του διευθυντή, Νίκο Τρικουράκη, το ξενοδοχείο είναι κατάλληλο για επισκέπτες που αναζητούν υψηλού επιπέδου φιλοξενία, αξέχαστες εμπειρίες και πολυτελή διαμονή.

Το Grand Hyatt Athens διαθέτει 309 δωμάτια και σουίτες: 271 δωμάτια και 38 σουίτες, στις οποίες περιλαμβάνονται μία Presidential (135 τ.μ.), μία Royal (232 τ.μ.) και τέσσερις Grand Executive Suites (70 – 84 τ.μ. η κάθε μία) με βεράντα, rooftop εστιατόριο με απεριόριστη θέα προς την Ακρόπολη και το Aphrodite lobby lounge & bar, που είναι κατάλληλο για πιο «light» γεύματα, επτά αίθουσες δεξιώσεων και συνεδρίων για συνολικά 1.000 άτομα, rooftop εξωτερική πισίνα και wellness center με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, sauna και hammam που θα λειτουργήσει στις αρχές του 2019.

Τη διαχείριση του Grand Hyatt Athens έχει αναλάβει η Kokari Limited του Γιάννη και της Τίνας Δασκαλαντωνάκη (παιδιά του ιδρυτή της Grecotel), που ακολουθούν τη δική τους αυτόνομη πορεία.

Το ξενοδοχείο λειτούργησε από το 1983 έως το 2013 ως Athens Ledra Marriott υπό τη διαχείριση του αμερικανικού ομίλου Marriott International. Τον Ιανουάριο του 2014 το ξενοδοχείο μετονομάστηκε σε Athens Ledra μέχρι το Μάιο του 2016 που διέκοψε τη λειτουργία του. Τον Ιούνιο του 2017 εξαγοράστηκε έναντι ποσού 33.000.000 ευρώ από τη «Συγγρού 115 Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Μονοπρόσωπη Α.Ε.», την εταιρεία που σύστησαν η επενδυτική πλατφόρμα ακινήτων Henderson Park και η αμερικανική εταιρεία Hines.

Post Tags
Share Post