Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει τον Απρίλιο το 5άστερο Wellness Santa Resort

Ανοίγει τον Απρίλιο στην παραλία της Αγίας Τριάδας στη Θεσσαλονίκη, το ολοκαίνουργιο 5άστερο ξενοδοχείο «Wellness Santa Resort» (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις), που θα διαθέτει 145 δωμάτια, spa και κέντρο ευεξίας.

Η εταιρεία «SANTA A.E.» του Ηρακλή Σαββίδη, το 2010 εξαγόρασε στην παραλία της Αγίας Τριάδας το «Galaxias Beach», το οποίο μετά από ανακαίνιση που κόστισε περίπου 3.000.000 ευρώ επαναλειτούργησε ως το 4άστερο «Santa Beach Hotel».

Το νέο ξενοδοχείο, το «Wellness Santa Resort», μία επένδυση που κόστισε περίπου 16 εκατ. ευρώ, κατασκευάστηκε σε έκταση όμορη με αυτή του «Santa Beach Hotel», του πρώτου ξενοδοχείου που απέκτησε η SANTA. Το νέο ξενοδοχείο κατασκευάστηκε από την αρχή σε οικόπεδο που αγοράστηκε από την εταιρεία και θα επικοινωνεί με το «Santa Beach» εναέρια με μία μεγάλη γέφυρα, ένα τζαμωτό γεφύρωμα, που έχει θέα στη θάλασσα και στο οποίο θα λειτουργεί καφέ και εστιατόριο.

 

Να σημειωθεί ότι η «SANTA A.E.» είχε εντάξει στον αναπτυξιακό νόμο το επενδυτικό της σχέδιο και επιδοτήθηκε με ποσό που έφτασε περίπου στα 6 εκατ. ευρώ.

Το ύφος του νέου ξενοδοχείου είναι επιβλητικό, πολυτελές και αυστηρά κλασικό, αποσκοπώντας στην αναβίωση της αίγλης και του κύρους των αριστοκρατικών Μεσογειακών τουριστικών θέρετρων των δεκαετιών του ’60 και του ΄70.

 

Πηγές: www.grtimes.gr και www.delblu.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram