Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ανοίγει το 5άστερο Angel Oniros Residences στο λιμάνι της Σούδας

Ένα νέο, εξαιρετικής αισθητικής, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών κατάλυμα, ανοίγει μετά το Πάσχα στα Χανιά, στο λιμάνι της Σούδας. Πρόκειται για το «Angel Oniros Residences» (φωτογραφίες), ιδιοκτησίας της εταιρείας «Εθνικό Ναυτιλιακό Πρακτορείο Μονοπρόσωπη Α.Ε.».

Μέχρι στιγμής, το κόστος της επένδυσης ανέρχεται στα 1,9 εκατ. ευρώ ωστόσο η εταιρεία στοχεύει σε περαιτέρω επέκταση προς όφελος όχι μόνο των πελατών του ξενοδοχείου. Έτσι, από το τέλος Μαΐου στο «Angel Oniros Residences» θα λειτουργεί roof garden, ανοικτό για όσους θέλουν να το επισκεφτούν και να απολαύσουν φαγητό ή ποτό.

 

 

«Στο στρατηγικό σχέδιο της εταιρείας είναι να αναπτύξουμε ακόμα το κομμάτι γύρω από το ξενοδοχείο. Θεωρούμε ότι μέσα στο Μάιο θα μπορούμε να σας δώσουμε λεπτομέρειες για το τι σκοπεύουμε να κάνουμε ακόμα. Θα έχει σχέση με σίτιση και διασκέδαση», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Ιάκωβος Χονδράκης.

Το «Angel Oniros Residences», κατατάσσεται στην κατηγορία των τεσσάρων κλειδιών, που αντιστοιχεί σε 5άστερο ξενοδοχείο, ενώ στους τρεις ορόφους του, εκτός από τα 14 δωμάτια, διαθέτει σουίτα, εστιατόριο, αίθουσα συνεδριάσεων 45 ατόμων, γυμναστήριο, spa, αλλά και πισίνα στον 3ο όροφο με θέα τον κόλπο της Σούδας και το Ακρωτήρι.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η επιλογή μικρών έργων τέχνης που κοσμούν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, με επώνυμους, εξαιρετικής αισθητικής πίνακες.

 

Πηγή: www.flashnews.gr