Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ανοίγει 5άστερο ξενοδοχείο το 2022 στον Αϊ – Γιάννη Σιθωνίας της Χαλκιδικής

Ένα νέο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα θα λειτουργήσει το 2022 στον Αϊ – Γιάννη Σιθωνίας της Χαλκιδικής.

Οι εργασίες για την κατασκευή του ξενοδοχείου, επένδυση ύψος 25 εκατ. ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες

Το συγκρότημα στον Άγιο Ιωάννη της Σιθωνίας αναπτύσσεται σε έκταση 65 στρεμμάτων και το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα διαθέτει 250 δωμάτια και θα αποτελείται από ένα κεντρικό τριώροφο κτήριο, μαζί με συστάδες διώροφων κτισμάτων, καθώς και κάποια βοηθητικά κτήρια (εστιατόρια, beach bar κ.λπ.), πισίνες συνολικής επιφάνειας περίπου 3.000 τετραγωνικών μέτρων, parking και μαρίνα με δυναμικότητα ελλιμενισμού 44 τουριστικών σκαφών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η εταιρεία «Μεντεκίδης Κατασκευαστική» βρίσκεται σε συνεχείς επαφές τόσο με Έλληνες όσο και με ξένους hotel operators για τη διαχείριση της ξενοδοχειακής μονάδας.

Ακόμα και αν δεν υπάρξει κατάληξη στις συζητήσεις, διαβεβαιώνεται ότι το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει κανονικά για την τουριστική σεζόν του 2022 υπό τη διαχείριση της οικογένειας Μεντεκίδη.

Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί η έκδοση υπουργικής απόφασης για τις άδειες δόμησης 150 πολυτελών κατοικιών, 200 τετραγωνικών μέτρων η κάθε μία, σε έκταση 62 στρεμμάτων, δίπλα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, ένα μέρος των οποίων αναμένεται να είναι διαθέσιμο επίσης το καλοκαίρι του 2022.

 

Πηγή: www.halkidikinews.gr

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: www.beratzegroup.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media