Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Ikos Dassia: Ανοίγει 3 Μαΐου 2018 στην Κέρκυρα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ριζικής ανακατασκευής στα πρώην ξενοδοχεία του ομίλου Χανδρή στη Δασσιά της Κέρκυρας (Corfu Chandris και Dassia Chandris), από τον ξενοδοχειακό όμιλο Ikos Resorts, με σκοπό να λειτουργήσουν ως ένα ενιαίο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα από 3 Μαΐου 2018.

Τα δύο ξενοδοχεία, που εξαγοράστηκαν το Νοέμβριο του 2016 από τον όμιλο Ikos, θα λειτουργήσουν με την επωνυμία Ikos Dassia (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις), με 403 δωμάτια, σουίτες και βίλες, επτά εστιατόρια, SPA και δύο Kids Clubs.

 

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Ikos Resorts διαθέτει και τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα Ikos Olivia και Ιkos Oceania στη Χαλκιδική.

Ο Όμιλος Sani/Ikos διοικείται από τους Σταύρο Α. Ανδρεάδη, Πρόεδρο, Ανδρέα Α. Ανδρεάδη και Mathieu Guillemin, Διευθύνοντες Συμβούλους. Βασικοί μέτοχοι του ομίλου είναι οι Σταύρος και Ανδρέας Α. Ανδρεάδης, ο Mathieu Guillemin και επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η Oaktree Capital Management, L.P., ενώ στο νέο σχήμα συμμετέχουν η Goldman Sachs Asset Management, η Hermes GPE καθώς και κεφάλαια ιδιωτικών οίκων του εξωτερικού.