Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Ανοίγει το 2024 το glamping «91 Athens Riviera» στη Βούλα (φωτογραφίες & video)

Η Grivalia Hospitality ανακοίνωσε ότι το Glamping and Members Club, «91 Athens Riviera» (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις) θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την Άνοιξη του 2024 στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και συγκεκριμένα δίπλα στην ακτή Α΄ Βούλας.

Στη συγκεκριμένη έκταση λειτουργούσε μέχρι πριν από 30 περίπου χρόνια κατασκήνωση (camping) του ΕΟΤ.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η νέα ανάπτυξη θα φέρει το όνομα «91 Athens Riviera», που είναι εμπνευσμένο από την Εθνική Οδό 91 -τη μεγαλύτερη εθνική οδό της Αττικής που συνδέει το κέντρο της Αθήνας με την Αθηναϊκή Ριβιέρα, καταλήγοντας στο Σούνιο, στην αρχή με τη λεωφόρο Συγγρού και στη συνέχεια με τη λεωφόρο Ποσειδώνος, γνωστή ως παραλιακή λεωφόρος Αθηνών – Σουνίου, όπου βρίσκεται το νέο project.

Σε έκταση 45.000 τ.μ. το «91 Athens Riviera» θα συστήσει στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του glamping (glamorous camping), που θα περιλαμβάνει 30 πολυτελείς σκηνές.

Επισκέπτες και μέλη θα έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων, σε μία σύγχρονη όαση, όπου θα απολαμβάνουν υπηρεσίες και εμπειρίες που θα προβάλουν μία ολιστική προσέγγιση ευεξίας, χαλάρωσης και εκγύμνασης.

Πιο συγκεκριμένα, το «91 Athens Riviera» θα περιλαμβάνει οκτώ μεγάλα γήπεδα τένις -και δύο μικρότερα- για τους λάτρεις του αθλήματος.

Παράλληλα, ο χώρος θα περιλαμβάνει εσωτερικό/εξωτερικό γυμναστήριο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, καθώς και γήπεδο για beach volley.

Έμπειροι προπονητές τένις θα καθοδηγούν τους παίκτες, ενώ όλοι οι επισκέπτες του glamping και τα μέλη του club θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε ατομικά ή ομαδικά προγράμματα προπόνησης.

Για τη διαχείριση του project, η Grivalia Hospitality έχει συνάψει μακροχρόνια σύμβαση με τον κορυφαίο όμιλο lifestyle φιλοξενίας Domes, υιοθετώντας το φημισμένο Domes Reserve concept.

Με τη φήμη και την τεχνογνωσία της Domes στον κλάδο της πολυτελούς φιλοξενίας, η εν λόγω συνεργασία αναμένεται να συμβάλει στην παροχή απαράμιλλων υπηρεσιών και εμπειριών σε όλους τους επισκέπτες.

Το «91 Athens Riviera» θα συνδυάζει αρμονικά τις πολλαπλές ανέσεις σε ένα ασύγκριτα όμορφο περιβάλλον με την άμεση πρόσβαση στην παραλία, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν τις δημιουργίες του διάσημου εστιατορίου BARBAROSSA PAROS.

Το γνωστό signature restaurant «ταξιδεύει» από την Πάρο, φέρνοντας μαζί του τη γοητεία των Κυκλάδων στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με γεύσεις εμπνευσμένες από τη Μεσογειακή κουζίνα.

Η Lisa Hohenstein, Υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Private Members Club για την Grivalia Hospitality, είπε:

«Είμαστε πολύ περήφανοι και ενθουσιασμένοι που το 91 Athens Riviera μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης. Το glamping and members club αναμένεται να αναδιαμορφώσει ολόκληρη την περιοχή και να συμβάλει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει η Αθηναϊκή Ριβιέρα. Η νέα ανάπτυξη θα είναι πλήρως εναρμονισμένη με τη φιλοσοφία της εταιρείας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας ανέσεις σε έναν χώρο μοναδικό που θα συνδυάζει την πολυτέλεια με το φυσικό περιβάλλον».

 

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: www.grivaliahospitality.com

 

Δείτε την εξέλιξη των εργασιών στο 91 Athens Riviera από το Drone Views