Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ανοίγει το 2020 νέο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελούντα

Την περασμένη εβδομάδα η Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων του υπουργείου Τουρισμού χορήγησε την άδεια δόμησης για το 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις), που σχεδιάζει να κατασκευάσει στη θέση Τσιφλίκι Ελούντας Λασιθίου, η GARDEN PLAZA Α.Ε. του εφοπλιστή Σπύρου Ράνη της Ranger Marine.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα κατασκευαστεί σε έκταση 169 στρεμμάτων, θα είναι δυναµικότητας 793 κλινών και θα διαθέτει δύο κεντρικά κτήρια, το πρώτο θα φιλοξενεί την υποδοχή (reception), το κύριο εστιατόριο, κέντρο θαλασσοθεραπείας, πισίνα κ.ά., ενώ το δεύτερο κτήριο θα έχει τρία θεµατικά εστιατόρια και συνεδριακό κέντρο περίπου 350 – 400 ατόµων.

Επιπλέον, θα δημιουργηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις, γήπεδα τένις, γήπεδο 5 x 5, παιδική χαρά, 218 θέσεις στάθµευσης για τους επισκέπτες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και 60 θέσεις στάθµευσης για το προσωπικό και ένα μικρό αστεροσκοπείο.

Το νέο ξενοδοχείο του κ. Ράνη, στον οποίο ανήκει και το ξενοδοχείο Astir Odysseus στην Κω, αναμένεται να λειτουργήσει το 2020 και η επένδυση υπολογίζεται ότι μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα 70 εκατ. ευρώ.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Στεφανίας Σούκη στο newmoney.gr.


Σημείωση eTravel News

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα στο portal anatolh.com, οι 793 κλίνες θα είναι κατανεμημένες σε πέτρινες βίλες και μικρά μπλοκ που θα ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής με τις οροφές των κτηρίων να είναι σκεπασμένες με πράσινο.

Επιπλέον, σε παλαιότερο δημοσίευμα στο portal patris.gr, αναρτήθηκε η παρακάτω πανοραμική φωτορεαλιστική απεικόνιση του συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας