Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΑΝΕΚ LINES: Συμμετοχή στη διεθνή τουριστική έκθεση «CMT» στη Στουτγκάρδη

Η ΑΝΕΚ LINES με διαχρονικά ισχυρή παρουσία στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης, συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία από τις 11 ως τις 19 Ιανουαρίου, στην κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση «CMT» (Caravaning, Motor, Tourism) στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

Η εταιρεία, για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσε τη σταθερή στρατηγική της επιλογή να συμμετέχει ενεργά σε σημαντικές διοργανώσεις – θεσμούς που ενισχύουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν, παράγοντας αξία για την εθνική οικονομία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η «CMT» που ξεκίνησε το 1962, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ετήσιες διεθνείς συναντήσεις στο χώρο του Γενικού Τουρισμού, φέρνοντας σε επαφή επαγγελματίες του κλάδου με το ευρύ κοινό, δίνοντας το στίγμα του ελληνικού τουρισμού διεθνώς.

Η διοργάνωση φέτος ξεπέρασε κάθε ρεκόρ με περίπου 2.161 εκθέτες από όλο τον κόσμο, ενώ μέτρησε περισσότερους από 300.000 χιλιάδες επισκέπτες.

Τα σύγχρονου σχεδιασμού, εντυπωσιακά περίπτερα, της ΑΝΕΚ LINES, αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης και απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές τόσο από το κοινό, όσο και από τους εκθέτες.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη της εταιρείας για τους δεκάδες ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς που εξυπηρετούν τα πλοία της ΑΝΕΚ, τις ελκυστικές οικονομικές προσφορές για τους επιβάτες – όπως το 20% στο early booking στις γραμμές της Αδριατικής – και τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες εν πλω, που προσφέρει η εταιρεία όχι μόνον την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά ολόκληρο το χρόνο.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Φωτογραφίες

1η: To περίπτερο της ΑΝΕΚ LINES στην CMT

2η: Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΑΝΕΚ LINES Αντώνης Καλαμάρας στο περίπτερο της εταιρείας στην CMT

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post