Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΕΚ LINES: Ραντεβού στην Κρήτη έξυπνα και οικονομικά!

Η ΑΝΕΚ LINES και αυτό το καλοκαίρι σαλπάρει για Κρήτη, με τα δημοφιλή ημερήσια δρομολόγια, με άνεση, πολυτέλεια, ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών και τη μοναδική φιλοξενία της εταιρείας.

Με τα ημερήσια δρομολόγια της ANEK, που ξεκίνησαν από την Παρασκευή 16 Ιουλίου, αλλά και τα βραδινά, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν το οικονομικό πακέτο προσφορών που ταιριάζει στο βαλάντιό τους.

Ενδεικτικά αν κάποιος ταξιδεύει μόνος, τα εισιτήριά του ξεκινάνε από 78 ευρώ, σε οικονομική θέση deck και περιλαμβάνουν το I.X. αυτοκίνητό του.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ιδανική επιλογή για οικογένεια η 4κλινη καμπίνα όπου η παροχή είναι στα τρία εισιτήρια το 4ο δωρεάν (ελκυστικά πακέτα προσφορών).

Ταξιδέψτε με σύμμαχο την τεχνολογία και το αναβαθμισμένο WiFi On Board, που σας παρέχει η ANEK LINES για γρήγορα «εν πλω» διαδικτυακά ταξίδια.

Η εταιρεία σας επιβραβεύει με το πρόγραμμα ΑΝΕΚ Smart Bonus (AnekSmart).

Γίνετε μέλος και κερδίστε εκπτώσεις, δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια (ANEK LINES)!

Η ANEK LINES με την πιστοποίηση BIOSAFETY TRUST CERTIFICATION by RINA και με την υιοθέτηση συγκεκριμένων υπηρεσιών που αφορούν τόσο τα πλοία της όσο και τους σταθμούς/πρακτορεία της, αποτρέπει την εξάπλωση του COVID-19 και στέκεται σύμμαχος στον εθνικό αγώνα του περιορισμού της πανδημίας.

Τα πλοία του στόλου της ANEK διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού, απολυμαίνοντας παράλληλα σχολαστικά και με μεγάλη συχνότητα κάθε χώρο τους (καμπίνες, εστιατόρια, κοινόχρηστους χώρους…).

Η ΑΝΕΚ LINES σας προσκαλεί και φέτος στην Κρήτη και σας ταξιδεύει με μοναδικές & ασυναγώνιστες ανέσεις και προνόμια.

Σας κλείνει «ραντεβού στο πλοίο», για τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιβάτες θα πρέπει να βρίσκονται στο λιμάνι τουλάχιστον δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του πλοίου, να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγραφα, (https://www.anek.gr/el/travelresponsibly/), να τηρούν τα μέτρα προστασίας και να ακολουθούν τις υποδείξεις των λιμενικών αρχών.

 

***Τα δρομολόγια, από Πειραιά προς και από Κρήτη, πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Blue Star Ferries.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media