Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΑΝΕΚ LINES: Μεγάλη ανταπόκριση στη 16η εθελοντική αιμοδοσία

Η ΑΝΕΚ LINES αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες αιμοδοσίας που εντείνει η πανδημία στα νοσοκομεία της χώρας, έγινε #miaomada με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», πραγματοποίησαν την Τρίτη 09/03, την 16η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, στα Χανιά.

Με συνέπεια απέναντι στην κοινωνία, η προσπάθεια συμπληρώθηκε με δειγματοληψία για τη Δωρεά Μυελού των Οστών, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την ευαισθησία της εταιρείας στις πάγιες ανάγκες του τόπου.

Σε μια πρωτόγνωρη συγκυρία και πίεση για τη Δημόσια Υγεία, οι άνθρωποι της ΑΝΕΚ LINES, μέλη των πληρωμάτων της αλλά και απλοί πολίτες, ανταποκρίθηκαν εντυπωσιακά στο κάλεσμα «ζωής» της εταιρείας χαρίζοντας έτσι ελπίδα σε συνανθρώπους μας που έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας ή είναι θύματα τροχαίων.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, στην εθελοντική αιμοδοσία της ΑΝΕΚ, είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότερες από 50 πολύτιμες μονάδες αίματος, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία θεσμό των εθελοντικών αιμοδοσιών που διοργανώνει η εταιρεία πάνω από δέκα χρόνια.

Επισημαίνεται, ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του covid – 19.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Για την εθελοντική αιμοδοσία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Χανιών «Άγιος Ιωάννης», Δέσποινα Ροδουσάκη, τόνισε:

«Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε #miaomada με την ΑΝΕΚ LINES, μια εταιρεία που απτά συμβάλλει εδώ και χρόνια στις πρωτοβουλίες ευθύνης για τη στήριξη του τόπου μας. Σήμερα η ομάδα μας κατάφερε να συγκεντρώσει δεκάδες μονάδες αίματος, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».

Ο Πρόεδρος της ANEK LINES, Γιώργος Κατσανεβάκης, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Από την πλευρά όλων μας στην ANEK LINES, θα ήθελα να εκφράσω την περηφάνια μας που συμβάλλουμε από το δικό μας μετερίζι σε πράξεις ευθύνης με ουσιαστικά αποτελέσματα για τους συμπολίτες μας, σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Όλοι μαζί, ως μία ομάδα, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη συγκυρία, ταξιδεύοντας τη ζωή με ανθρωπιά και αίσθημα κοινωνικής προσφοράς».

Για μία ακόμα φορά ο γνωστός, πολυβραβευμένος Χανιώτης σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης επιμελήθηκε αφιλοκερδώς το video για την προβολή της αιμοδοσίας.

Παράλληλα, ευαισθητοποιημένη στις επώδυνες ανάγκες των ημερών και η δημοφιλής Μελίνα Ασλανίδου στήριξε την καμπάνια ενημέρωσης, πρόσκλησης και συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία μέσω των λογαριασμών που διαχειρίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media