Σάββατο 21 Μαϊου 2022

ANEK LINES: Biosafety Trust Certification από τον ιταλικό νηογνώμονα για ασφαλές ταξίδι

Η ANEK LINES, ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση ολόκληρου του στόλου της και έλαβε την εξειδικευμένη Πιστοποίηση «Biosafety Trust» από τον Ιταλικό Νηογνώμονα (RINA).

Η καινοτόμος πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένη στον κλάδο της ναυτιλίας, βασίζεται στη συστηματική προσέγγιση του ISO στα συστήματα διαχείρισης σε συνδυασμό με τις βέλτιστες επιστημονικές πρακτικές κατά της εξάπλωσης λοιμώξεων, καθώς και τις αρχές της διαχείρισης οργανωτικής συμπεριφοράς (OBM) για τον αποτελεσματικό έλεγχο και την πρόληψη μετάδοσης στο εργασιακό πλαίσιο.

Η πιστοποίηση της ANEK LINES επιβεβαιώνει ότι κάθε πλοίο της εταιρείας συμμορφώνεται πλήρως με όλα τα απαιτούμενα μέτρα του προγράμματος κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ANEK LINES, σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές, έχει ήδη αναπτύξει συγκεκριμένες διαδικασίες και έχει λάβει επιπλέον μέτρα, τόσο για τα πλοία της όσο και για τους σταθμούς / πρακτορεία της.

Η Πιστοποίηση «Biosafety Trust» συνυπολογίζει ότι η επιτυχία των συστημάτων διαχείρισης της διασφάλισης της υγείας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ατομική ευθύνη.

Επομένως, για να συμμορφωθεί με τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής, το σύστημα προϋποθέτει ότι το έμπειρο προσωπικό έχει παρακολουθήσει ειδικά εκπαιδευτικά μαθήματα για συγκεκριμένες συνθήκες, καθώς και κάθε επιβάτης γνωρίζει και ακολουθεί τα προληπτικά μέτρα που συνιστώνται.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ANEK LINES, Γιάννης Σ. Βαρδινογιάννης, υπογράμμισε:

«Στην ΑΝΕΚ LINES, είμαστε πολύ ευτυχείς που μέσα από την αξιόπιστη πιστοποίηση του κορυφαίου οργανισμού RINA ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας όλων εκείνων που επιλέγουν τα πλοία μας για τα ταξίδια τους. Η επόμενη μέρα της πρωτόγνωρης συγκυρίας που βιώσαμε το προηγούμενο διάστημα με την εξάπλωση του COVID-19, αναδεικνύει νέες προκλήσεις στις οποίες χρειάζεται να απαντήσουμε με ευθύνη. Προτεραιότητά μας στην ΑΝΕΚ LINES, είναι να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε με υπευθυνότητα και γι’ αυτό μέσα από δυναμικές και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες, δείχνουμε στην πράξη τη φροντίδα μας για τους ανθρώπους μας και το επιβατικό κοινό».

Η ANEK LINES προσαρμόστηκε προληπτικά σε όλες τις επερχόμενες ανάγκες και συνεχίζει να ταξιδεύει, διατηρώντας τη θαλάσσια διασύνδεση με λιμάνια – προορισμούς στην Ελλάδα και διεθνώς και διασφαλίζοντας παράλληλα τη μεταφορά μόνιμων κατοίκων και τον εφοδιασμό των λιμανιών.

Η ANEK LINES συνιστά στους επιβάτες να εφαρμόσουν τα γενικά μέτρα που αποτρέπουν την εξάπλωση του COVID-19 και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών.

Πιστή στη δέσμευσή της να λειτουργεί με υπευθυνότητα προς κάθε επιβάτη για περισσότερα από 50 χρόνια, συμβάλλει στην αντιμετώπιση αυτού του πρωτοφανούς παγκόσμιου φαινομένου και δείχνει στην πράξη το αίσθημα ευθύνης και την φροντίδα της προς όλους εκείνους που επιλέγουν να ταξιδέψουν με τα πλοία του στόλου της.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media