Δέκα χρόνια μετά την πρώτη μέρα λειτουργίας του ομίλου Ανδρώνης, βλέπουμε ότι τα στοιχεία της επιτυχίας μας είναι δύο: η αγάπη και το πάθος να αντιμετωπίζουμε τους φιλοξενούμενούς μας σαν αγαπημένους φίλους που μας επισκέπτονται από κάπου μακριά. Πάντοτε παραμένουμε σταθεροί στην πεποίθηση ότι οι φιλοξενούμενοι δεν αξίζουν μόνο το θερμό μας καλωσόρισμα και τις υψηλής κλάσης υπηρεσίες αλλά πάνω απ’ όλα αξίζουν μια εμπειρία ζωής και εξαίσιες αναμνήσεις!
Συνεχίζοντας λοιπόν τα καινοτόμα βήματά μας και έπειτα από την περσινή μας επιτυχία, είναι χαρά μας να σας ανακοινώσουμε τη δεύτερη χρονιά Γαστρονομικών Βραδιών στα εστιατόρια του ομίλου μας.
Τρεις παγκοσμίου φήμης Γάλλοι σεφ βραβευμένοι με δύο αστέρια Michelin πρόκειται να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να ξεδιπλώσουν τα γαστρονομικά μυστικά τους. Πλαισιώνονται από έξι νέους Έλληνες σεφ που αποτελούν τα ανερχόμενα αστέρια της εγχώριας γαστρονομικής σκηνής.
Ο συνδυασμός της γαλλικής εμπειρίας με την ελληνική φύση και αγνότητα είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσει ένα αξέχαστο θέαμα που θα χαρακτεί στο μυαλό και στον ουρανίσκο σας για πάντα.
Ευχόμαστε οι εκδηλώσεις μας να σας εντυπωσιάσουν! Εμείς από πλευράς μας θέλουμε να παρέχουμε στους φιλοξενούμενούς μας την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια διαφορετική εμπειρία και αυτό έχουν ως στόχο οι συνεχείς μας προσπάθειες.
Δείτε ΕΔΩ πληροφορίες για το Andronis Gastronomy 2016 που οργανώνεται στα ξενοδοχεία του ομίλου Andronis στη Σαντορίνη