Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Anatolia Hotels: Νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

Ένα νέο 5άστερο ξενοδοχείο με 83 δωμάτια σχεδιάζει να ανοίξει στη Θεσσαλονίκη, η Anatolia Hotels της οικογένειας Χρυσοχοΐδη.

Η διοίκηση της Anatolia Hotels εξαγόρασε οκταώροφο κτήριο (φωτογραφία) επί της οδού Μοναστηρίου 24, πολύ κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, που κατασκευάστηκε σταδιακά στις δεκαετίες του ’60 και του ’70, με σκοπό μετά από ριζική ανακατασκευή να λειτουργήσει ως 5άστερο ξενοδοχείο.

 

Στην Anatolia Hotels ανήκουν το 4άστερο Αnatolia Hotel Thessaloniki με 69 δωμάτια και το τριών αστέρων Αnatolia Hotel Komotini με 53 δωμάτια.

H Anatolia έχει ήδη προχωρήσει στην προετοιμασία των μελετών και στην κατάθεση φακέλου για την έκδοση οικοδομικής αδείας, την οποία εκτιμάται ότι θα λάβει ως το τέλος του καλοκαιριού, ώστε από το Σεπτέμβριο να αρχίσουν οι κατασκευαστικές εργασίες.

 

Πηγή: Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Άννης Καρολίδου στο grtimes.gr.


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ (21/06/2019): Ανακοίνωση ομίλου Anatolia

 

Η Anatolia Hospitality ανοίγει νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

H Anatolia Hospitality αγκαλιάζει τους millenials ταξιδιώτες! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την κατασκευή νέου πεντάστερου ξενοδοχείου στην οδό Μοναστηρίου 24, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο όμιλος οραματίζεται ένα νέο τουριστικό «hub» για την πόλη της Θεσσαλονίκης και εκτιμά συνολική επένδυση που θα αγγίξει τα 7.000.000 ευρώ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2020.

Το υφιστάμενο κτίριο 4800 τ.μ. αγοράστηκε στις αρχές του έτους με σκοπό την αλλαγή χρήσης σε ξενοδοχείο και βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο δίπλα στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό καθώς και στο μετρό. Με την ανάπτυξη των σιδηροδρόμων, το νέο μουσείο Ολοκαυτώματος/Μητροπολιτικό πάρκο, καθώς και τη σταδιακή αναβάθμιση της περιοχής, το ξενοδοχείο αναμένεται να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς στην Θεσσαλονίκη, η οποία τα τελευταία χρόνια αποπνέει μια υγιή εξωστρέφεια και τουριστική ανάπτυξη.

Η Anatolia Hospitality είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη ιστορία και παράδοση τριών γενεών στο χώρο της ελληνικής ξενοδοχείας. Άνοιξε το πρώτο της κατάλυμα το 1928 και διαθέτει δύο ιδιόκτητα ξενοδοχεία «Anatolia» σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή, ενώ έχει τη διαχείριση πολυτελών καταλυμάτων σε Μύκονο και Λευκάδα.

Επίσης στον όμιλο από το 2013 δραστηριοποιείται το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT. Στόχος του ομίλου είναι η συνεχής και υγιή ανάπτυξή του μέσω νέων συμφωνιών διαχείρισης/management ξενοδοχείων και βιλών και της μίσθωσης ή εξαγοράς νέων καταλυμάτων.

Με εμπειρία, τεχνογνωσία και συνέπεια συνεχίζει σήμερα την πορεία της δημιουργώντας ένα νέο brand στοχευμένο στους millenials ταξιδιώτες. Με αιχμή την τεχνολογία, την τοπικότητα και την ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση θα προσφέρει πολύ σύντομα στους επισκέπτες της πόλης ένα νέο άκρως καινοτόμο και φρέσκο concept φιλοξενίας.

Έκπληξη θα αποτελέσει το νέο όνομα του ξενοδοχείου!

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram