Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Αναστολή άδειας εργασιών της κυπριακής αεροπορικής εταιρείας TUS Airways

Επιστολή στο κυπριακό Υπουργείο Μεταφορών απέστειλε χθες η διοίκηση της κυπριακής αεροπορικής εταιρείας TUS Airways, ζητώντας να προχωρήσει η αναστολή άδειας εργασιών της για το επόμενο εξάμηνο.

 

Το Υπουργείο έκανε αποδεκτό το αίτημα, ζητώντας από την πλευρά του να του παρουσιαστεί πριν το πέρας του επόμενου εξαμήνου, το νέο επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας το οποίο θα προβλέπει την εξεύρεση νέων κεφαλαίων και κατ’ επέκταση νέων επενδυτών.

Εφόσον το Υπουργείο κρίνει ότι το νέο επιχειρηματικό πλάνο είναι βιώσιμο θα ανανεώσει την άδεια λειτουργίας της εταιρείας.

Σε αντίθετη περίπτωση είτε θα της δώσει νέα παράταση, είτε θα προχωρήσει στην αφαίρεση της άδειας της.

Η ΤUS στην ουσία σταμάτησε να πραγματοποιεί πτήσεις από το Νοέμβριο του 2019 και από τότε μέχρι σήμερα έχει απολέσει το 90% του προσωπικού της.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πηγή: www.philenews.com

 

Σημείωση:

1. Στην ιστοσελίδα της TUS, έχει αναρτηθεί από τις 28/07/2020, η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η TUS Airways σας ενημερώνει ότι λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19 και των συνεχιζόμενων επιπτώσεων στα ταξίδια από και προς την Κύπρο, οι δραστηριότητες της εταιρείας παραμένουν προσωρινά σε αναστολή. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την κατανόησή τους και απολογούμαστε για οποιαδήποτε ταλαιπωρία».

2. H TUS μέχρι και το 2019, μεταξύ άλλων, πραγματοποιούσε πτήσεις Λάρνακα – Ιωάννινα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post