Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Αναπτυξιακό συνέδριο για τον τουρισμό από Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο & Περιφέρεια Κρήτης

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, οργανώνει σήμερα 22 και αύριο 23 Απριλίου 2021 (10:30 – 15:30) μέσω διαδικτύου, το 2ο University Business Conference (UBC) με αντικείμενο τον τουρισμό και τίτλο: «Τουρισμός. Θεωρία & Πράξη».

Στο συνέδριο θα απευθύνει χαιρετισμό η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρύτανης του ΕΛΜΕΠΑ Νικόλαος Κατσαράκης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σκοπός του συνεδρίου είναι να συμβάλει στην ουσιαστική συναντίληψη και συνεργασία επιχειρήσεων, φορέων και ακαδημαϊκών στην Κρήτη σε σύγχρονα θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη της περιφέρειας, όπως ανέφεραν με δηλώσεις τους ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Κώτσογλου, ο Διευθυντής Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Αλεξάκης και ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μάρκος Κουργιαντάκης.

Το συνέδριο περιλαμβάνει εννέα θεματικές ενότητες που παρουσιάζουν τις σύγχρονες τάσεις και τις προκλήσεις στην τουριστική βιομηχανία.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι πανεπιστημιακοί και διακεκριμένα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο στο δικτυακό τόπο του συνεδρίου https://ubc2021.org

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post