Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Ανακαίνιση ξενοδοχείου: Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ design στο 100% Hotel Show 2023

Το 100% Hotel Show θα παρουσιάσει εκθέτες με ειδικές εφαρμογές για ξενοδοχεία, επιλεγμένα αντικείμενα, αλλά και design εξοπλισμό, με στόχο την έξυπνη ανακαίνιση για ξενοδοχεία που θέλουν να ανανεώσουν την εικόνα τους και να προσελκύσουν τα luxury ταξιδιωτικά κοινά.

Η ανακαίνιση των ξενοδοχείων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων στο τέλος της κάθε σεζόν και η παρουσίαση έξυπνων design λύσεων αποτελεί μια από τις βασικότερες προτεραιότητες του 100% Hotel Show.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στη φετινή όμως διοργάνωση, η έκθεση αλλάζει τη λογική της, με στόχο την πραγματική ανάδειξη λύσεων μέσω ενός format που θα τις κάνει πιο εύκολα αντιληπτές από τους επισκέπτες ξενοδόχους και ιδιοκτήτες καταλυμάτων.

Σε συνεργασία με τους εκθέτες από το χώρο του Design, στόχος είναι να παρουσιαστούν με πιο διακριτό τρόπο πρακτικές εφαρμογές design, που είτε αφορούν τεχνοτροπίες είτε αφορούν αντικείμενα που θα μπορούν με εύκολο τρόπο να ανανεώσουν την εικόνα του.

Για πρώτη όμως φορά, έμφαση δίνεται και στην εφαρμογή του design «μικροαντικείμενο» του ξενοδοχείου, όπως τα amenities, που αποτελεί τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στη συνολική εμπειρία των επισκεπτών.

Το νέο format ανάδειξης design λύσεων ιδανικών για ανακαίνιση, θα υπάρχει τόσο στο ειδικό section της έκθεσης σχετικά με το interior και exterior design, όσο και σε διάσπαρτα σημεία στην έκθεση μέσω installations και σημείων παρουσίασης.

Περισσότερα για τους 10 εκθέτες που θα παρουσιάσουν special ιδέες ανακαίνισης  στο 100% Hotel Show ΕΔΩ.