Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Ανάδειξη της Σητείας μέσω του sitiamemories.com

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.) και η Μονομετοχική Ανώνυμη Δημοτική Εταιρία Σητείας (Μ.Α.Δ.Ε.Σ.) σε μια κοινή πρωτοβουλία, υπό την αιγίδα του Δήμου, για να αναδειχτεί ο τόπος και τα πλεονεκτήματά του, δημιούργησαν την ιστοσελίδα sitiamemories.com.

Η σελίδα περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες:

ΦΥΣΗ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ
ΠΑΡΕΕΣ

που επιλέχτηκαν ως οι σημαντικότεροι άξονες αποτύπωσης του τοπίου, της ιστορίας, της παράδοσης, των τοπικών προϊόντων και του τρόπου ζωής των κατοίκων της Σητείας.

Η καινοτομία του εγχειρήματος συνίσταται στη συμμετοχή των πολιτών και στην οπτική προσέγγιση του καθενός.

Εδώ μπορούν όλοι να αναρτούν τις φωτογραφίες ή τα video τους, τα οποία θα προβάλουν το φυσικό πλούτο και τον πολιτισμό του τόπου.

Το σύνολο των αναρτημένων δημοσιεύσεων θα αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της περιοχής στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα και την πλέον αυθόρμητη και ζωντανή διαφήμιση του Δήμου.

Επιπλέον μια επιτροπή επαγγελματιών φωτογράφων και ειδικών στο χώρο προώθησης και προβολής τουριστικών προϊόντων, θα επιλέγουν τις ομορφότερες φωτογραφίες και video και θα τα προβάλλουν σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία προβολής, αλλά και σε επιλεγμένους τουριστικούς ιστότοπους και περιοδικά.

 

Πηγή: www.anatolh.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post