Δευτέρα 20 Μαϊου 2024

Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards 2022

Το ρόλο του Προέδρου της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards 2022 αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχειακού Ομίλου Aldemar Resorts.

«Mε μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση να προεδρεύω της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards, διαδεχόμενος μάλιστα μια εξαιρετική Πρόεδρο και μια μοναδική γυναίκα του σύνθετου κλάδου του τουρισμού, τη δημοσιογράφο Μάγια Τσόκλη. Βρισκόμαστε σε μια κομβική συγκυρία, καθώς οι τρέχουσες συνθήκες και προκλήσεις μας οδηγούν νομοτελειακά στη μεταστροφή του τουρισμού. Καλούμαστε, λοιπόν, να στραφούμε και να επικεντρωθούμε άμεσα στο νέο μοντέλο του τουρισμού όπου πρωτοστατεί η φιλοξενία, η ποιότητα ζωής και η επανατοποθέτηση ανθρώπου και περιβάλλοντος στο επίκεντρο των επιλογών των επιχειρήσεων. Οι άρρηκτες διασυνδέσεις του τουρισμού με την κοινωνία και την οικονομία είναι πλέον σε όλους ολοφάνερες. Επομένως μιλάμε για την Οικονομία της Φιλοξενίας, η έννοια της οποίας διαφαίνεται και μέσα από την ευρύτητα των ίδιων των Tourism Awards. Με όραμα τη συνεχή εξέλιξη του κλάδου μας εν συνόλω, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους», είπε ο κ. Αγγελόπουλος.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η ένατη διοργάνωση των Tourism Awards φέρνει ανανεωμένες κατηγορίες βραβείων και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους (δείτε ΕΔΩ).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media