Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Aldemar Resorts: Πέντε διακρίσεις στα Greek Hospitality Awards 2021

Στα βραβεία – θεσμός Greek Hospitality Awards, ο όμιλος Aldemar Resorts απέσπασε πέντε σημαντικά βραβεία για το έργο και τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων του.

Κάθε ένα από τα βραβεία έρχεται ως αποτέλεσμα της στοχευμένης δουλειάς και της έμφασης που δίνεται στην εμπειρία του επισκέπτη.

Συγκεκριμένα ο Όμιλος Aldemar Resorts έλαβε τις διακρίσεις:

1. Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Greek Thalasso Resort για το ξενοδοχείο Aldemar Royal Mare στην Κρήτη

2. Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Greek Honeymoon Resort για το ξενοδοχείο Aldemar Knossos Royal στην Κρήτη

3. Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Brand για τον Όμιλο

4. Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Greek All Inclusive Resort για το ξενοδοχείο Aldemar Olympian Village στην Ολυμπία

5. Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Greek Sustainable Hotel για το ξενοδοχείο Aldemar Olympian Village στην Ολυμπία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, ευχαριστώντας τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή των βραβείων δήλωσε:

«H ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος ήταν και παραμένει το ζητούμενο. Είναι τιμή και χαρά μας να συγκαταλεγόμαστε στους νικητές των φετινών Greek Hospitality Awards, ειδικά όταν ανάμεσα στους βραβευθέντες βρίσκονται τόσο αξιόλογοι συνάδελφοι με πρωτοποριακό και ποιοτικό έργο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας εντός και εκτός της Aldemar Resorts που σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία συνεχίζουν να μας τιμούν με το έργο τους».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media