Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ακυρώσεις κρατήσεων στα κάμπινγκ της Χαλκιδικής

HALKIDIKI9

Σε ακυρώσεις κρατήσεων στα κάμπινγκ της Χαλκιδικής προχωρούν, από το προηγούμενο Σάββατο, Έλληνες αλλά και ξένοι τουρίστες, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) ο πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ του νομού Αντώνης Δεληδημητρίου.

«Χάσαμε τον Έλληνα και ξένο περιηγητή τουρίστα. Αυτόν που θα έμενε στο κάμπινγκ, θα πήγαινε στην ταβέρνα, θα φούλαρε το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του», είπε ο κ. Δελημητρίου, εξηγώντας πως ο ίδιος και οι συνάδελφοί του περίμεναν την καλοκαιρινή σεζόν για να περιορίσουν «τα σπασμένα της οικονομικής κρίσης». «Ενώ προοιωνιζόταν μια πολύ καλή χρονιά με την πληρότητα στο 100%, οι πολιτικές εξελίξεις μας οδήγησαν σε ψυχρολουσία», σημείωσε.

Στα κάμπινγκ της Χαλκιδικής, πέραν των Ελλήνων, που έρχονται ακόμα και από Πάτρα και Αθήνα, κάθε χρόνο δίνουν το «παρών» τουρίστες από την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη (Γερμανοί, Αυστριακοί, Γάλλοι, Ολλανδοί κ.λπ.) και τελευταία σημειώνει σημαντικά αύξηση η εισροή τουριστών από τα Βαλκάνια (Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία) και την Τουρκία.

Post Tags
Share Post