Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ιταλίας με Ζάκυνθο – Κεφαλλονιά

ZAKYNTHOS1

Πολύ αισιόδοξα φαίνεται να είναι τα μηνύματα από την ιταλική τουριστική αγορά για τα Ιόνια νησιά και το γεγονός αυτό αποτυπώνεται και από τις κρατήσεις εισιτηρίων στο πλοίο που θα εκτελεί το δρομολόγιο από το Μπάρι της Ιταλίας προς τη Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά.
H ακτοπλοϊκή σύνδεση που έχει εγκαινιαστεί τα τελευταία χρόνια, μεταξύ Ιταλίας και Ζακύνθου, θα πραγματοποιηθεί με το πλοίο «Orison», χωρητικότητας περίπου 1.000 ατόμων. Το πλοίο θα ξεκινήσει δρομολόγια στις 21 Ιουλίου και για φέτος έχουν προγραμματιστεί συνολικά επτά αναχωρήσεις από Ιταλία και από Ζάκυνθο.
Αναλυτικότερα, τα δρομολόγια από Μπάρι για Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο θα γίνουν στις 21 και 28 Ιουλίου, στις 4, στις 11, στις 18 και στις 25 Αυγούστου και τέλος την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ τα δρομολόγια από Ζάκυνθο προς Κεφαλλονιά και Μπάρι θα γίνουν στις 22 και 29 Ιουλίου, στις 5, 8, 12, 19 και 26 Αυγούστου και τέλος στις 3 Σεπτεμβρίου.
Το πλοίο θα ξεκινά από το λιμάνι του Μπάρι στις 5 το απόγευμα και θα φτάνει στη Ζάκυνθο στις 4 μετά το μεσημέρι της επόμενης ημέρας και θα δένει στο μώλο του Αγίου Νικολάου.

Πηγή: www.express.gr