Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Ένα μόλις χρόνο μετά τον πλήρη εκσυγχρονισμό του στόλου της με έξι Airbus A320neo, ένα Airbus A320ceo και έξι ATR 72-600, η SKY express παρέλαβε ένα ακόμη Airbus A320neo.

Η νέα επένδυση εντάσσεται στο πλαίσιο της σταθερής δέσμευσης της SKY express σε ένα πλήρως βιώσιμο μοντέλο αερομεταφορών με υπερσύγχρονα Airbus A320neo νέας γενιάς που εξοικονομούν καύσιμα και μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Το νεοαποκτηθέν αεροσκάφος έρχεται να ενισχύσει το νεότερο και πιο «πράσινο» στόλο της χώρας σε επίπεδο διαθέσιμων θέσεων, αποτελεσματικής εξυπηρέτησης της αυξημένης κίνησης και συνολικής υποστήριξης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος.

Αποδεικνύει παράλληλα την ετοιμότητα της SKY express ενόψει ενός απαιτητικού θερινού προγράμματος που περιλαμβάνει 12 χώρες, 21 πόλεις εξωτερικού και το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Όπως δήλωσε ο Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος του ΔΣ της SKY express:

«Στη SKY express επιδιώκουμε ένα «καθαρότερο» μέλλον στις αερομεταφορές και ένα βιώσιμο μοντέλο λειτουργίας. Έτσι, ένα μόλις χρόνο από τη συνολική αναβάθμισή του στόλου μας τον εμπλουτίζουμε σήμερα με επιπλέον Airbus A320neo. Είναι η δική μας συμβολή για να κερδηθεί το στοίχημα του ελληνικού τουρισμού. Αλλάζουμε τα πρότυπα των αερομεταφορών στη χώρα, προσφέροντας μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία και περιβαλλοντικά υπεύθυνες επιλογές στο επιβατικό κοινό που μας εμπιστεύεται».

Με απευθείας πτήσεις σε στρατηγικούς προορισμούς, ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας και ισχυρές συμμαχίες, η αεροπορική της νέας εποχής συμβάλλει αποφασιστικά στην τουριστική κίνηση της χώρας και αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι συνεργασίες της με παγκόσμιους κολοσσούς όπως Air Transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, Cyprus Airways, easyJet και Delta διασφαλίζουν την εύκολη μετάβαση των ταξιδιωτών σε 34 ξεχωριστούς, ελληνικούς προορισμούς.

Share Post