Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Η Airbnb και η Klarna προσφέρουν πιο ευέλικτες πληρωμές στους επισκέπτες

Η Airbnb και η Klarna ένωσαν τις δυνάμεις τους και λανσάρουν τη Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna, έναν νέο τρόπο για τους επισκέπτες καταλυμάτων στην Ελλάδα να πληρώνουν το κόστος της κράτησής τους σταδιακά.

Η νέα αυτή δυνατότητα, μέρος του παγκόσμιου λανσαρίσματος της Klarna και της Airbnb, προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο πληρωμής σε είκοσι χώρες σε τρεις ηπείρους έως τις αρχές του 2024.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Αφού κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη Βόρεια Αμερική ως μέρος της καλοκαιρινής ανακοίνωσης 2023 της Airbnb, η Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna επιτρέπει στους επισκέπτες στην Ελλάδα να υποβάλουν αίτηση για να πληρώσουν την επόμενη διαμονή τους σε τρεις άτοκες δόσεις σε διάστημα δύο μηνών.

Με τις απρόσκοπτες, βιώσιμες και ευέλικτες λύσεις πληρωμής της Klarna, η κράτηση μοναδικών διαμονών σε όλο τον κόσμο, είτε πρόκειται για ένα κυκλαδίτικο σπίτι σε ελληνικό νησί, μία βίλα στην Κρήτη ή μία εξοχική κατοικία στην Πελοπόννησο, δεν ήταν ποτέ ευκολότερη ή πιο προσιτή.

Ο Giacomo Trovato, Country Manager της Ελλάδας για την Airbnb, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε τη Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna στην Ελλάδα, δίνοντας στους επισκέπτες μεγαλύτερη ευελιξία να κατανείμουν τις πληρωμές τους σε αρκετές εβδομάδες ή μήνες. Είτε κάνετε κράτηση για ένα μεμονωμένο ταξίδι είτε οργανώνετε μια συνάντηση με φίλους, η επιλογή του σωστού προγράμματος πληρωμής δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη».

Οι επισκέπτες έχουν την επιλογή στο checkout είτε να πληρώσουν για την κράτησή τους στο ακέραιο τη στιγμή της κράτησης είτε να πληρώσουν μέσα στη διάρκεια ενός χρονικού διαστήματος με τη Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna και μεταφέρονται εύκολα στην πλατφόρμα πληρωμών.

Ο Ηλίας Πίτσαβος, επικεφαλής της Klarna στην Ελλάδα δήλωσε:

«Η Airbnb αναφέρει ότι ένα από τα σημαντικότερα αιτήματα των επισκεπτών καταλυμάτων είναι να έχουν περισσότερες επιλογές πληρωμής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να φέρουμε τις ευέλικτες λύσεις πληρωμών της Klarna και στους επισκέπτες στην Ελλάδα».

Η Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna κυκλοφορεί επίσης σε έξι άλλες χώρες σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Τσεχίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, με περισσότερες χώρες να αναμένονται μέσα στο έτος.

Η Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna είναι διαθέσιμη από σήμερα στους επισκέπτες στην Ελλάδα για κρατήσεις με τιμή μεταξύ 35 και 1.500 ευρώ.

 

Σχετικά με την Klarna

Από το 2005 η Klarna έχει αποστολή να δυναμώσει το εμπόριο με επίκεντρο τις ανάγκες του καταναλωτή.

Με περισσότερους από 150 εκατ. ενεργούς χρήστες παγκοσμίως και 2 εκατ. συναλλαγές την ημέρα, οι ηθικές και βιώσιμες λύσεις πληρωμών και αγορών με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης της Klarna φέρνουν την επανάσταση στον τρόπο που οι καταναλωτές αγοράζουν και πληρώνουν online, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ψωνίζουν πιο έξυπνα με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και ευκολία.

Πάνω από 500.000 παγκόσμιοι συνεργάτες λιανικής, συμπεριλαμβανομένων των H&M, Saks, Sephora, Macy’s, IKEA, Expedia Group και Nike, έχουν ενσωματώσει την καινοτόμο τεχνολογία και τις λύσεις marketing της Klarna για να ενισχύουν την ανάπτυξή τους και την αφοσίωση των καταναλωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το: klarna.com/gr/

Post Tags
Share Post