Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Το αεροδρόμιο της Αθήνας «ταξιδεύει» τους επισκέπτες του στο Καστελόριζο

Το ανατολικότερο νησί της Ελλάδας, το ακριτικό Καστελλόριζο, είναι ο όγδοος προορισμός του προγράμματος «Fly me to the Moon – Sounds Greek to Me!», που συνεχίζεται στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με ακόμη περισσότερες εικόνες από τη χώρα μας.

Το Καστελλόριζο, ή αλλιώς Μεγίστη, παίρνει τη σκυτάλη για μία ημέρα αφιερωμένη στις παραδόσεις του.

Ταξιδιώτες και επισκέπτες που θα βρεθούν σήμερα Παρασκευή, 12 Ιουλίου στο αεροδρόμιο της Αθήνας (Επίπεδο Αναχωρήσεων – Είσοδος 3 – Περιοχή ελεύθερης πρόσβασης, ώρα: 12:00 – 16:00), θα βρουν τις ομορφιές του νησιού μέσα από τις εικόνες του και θα απολαύσουν νησιώτικα ακούσματα, χορούς και τοπικά εδέσματα.

 

Με πλούσιο νησιώτικο ρεπερτόριο, βιολί, κιθάρα και λαούτο, το ρυθμό θα δώσουν παραδοσιακοί οργανοπαίκτες. Μέλη της Πολιτιστικής Μουσικοχορευτικής Ομάδας Καστελλόριζου, φορώντας παραδοσιακές στολές, θα στήσουν ένα αυτοσχέδιο γλέντι παρασύροντας τους επιβάτες σε νησιώτικους σκοπούς, πριν από την πτήση τους.

Με τη βοήθεια της τέχνης και της τεχνολογίας, μέσα από μία ειδική εγκατάσταση με οθόνες, οι επισκέπτες του αεροδρομίου θα γνωρίσουν το ακριτικό Καστελλόριζο και τις ομορφιές του.

Εικόνες από τη Γαλάζια Σπηλιά, ένα από τα ωραιότερα ενάλια σπήλαια της Ελλάδας, θα προσκαλέσουν τους ταξιδιώτες να περιηγηθούν και να νιώσουν την απόλυτη χαλάρωση που προσφέρει το νησί με τα κρυστάλλινα βαθιά νερά.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram