Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Tο Aegialis Hotel & Spa στην Αμοργό πιστοποιήθηκε με το TÜV AUSTRIA Covid-Shield

Το 5άστερο Aegialis Hotel & Spa, που βρίσκεται στην Αμοργό, αποτελεί το πρώτο στις Κυκλάδες που έλαβε την πρωτοποριακή πιστοποίηση TÜV AUSTRIA CoVid Shield σε επίπεδο «Principal».

Επίσης πιστοποιήθηκε με το TÜV AUSTRIA CoVid Shield και το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Nissi», με το επίπεδο «Principal».

Μετά από στοχευμένες επιθεωρήσεις, το πολυτελές ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa & το εστιατόριο Nissi, έλαβε την πιστοποίηση, με την οποία διασφαλίζεται ότι σε όλους τους χώρους τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Επιπλέον, επιβεβαιώνεται ότι διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές και έχει αναπτύξει μηχανισμούς κατά της μετάδοσης της νόσου.

Το TÜV AUSTRIA CoVid Shield αποτελεί εχέγγυο ασφάλειας, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των επισκεπτών, ενώ αποδεικνύει έμπρακτα ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που επιβεβαιώνουν την ετοιμότητά του.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Aegialis Hotel & Spa, Σταμάτιος Γιαννακόπουλος, δήλωσε με αφορμή την πιστοποίηση:

«Σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός δίνει τις δικές του εξετάσεις, η λήψη του TÜV AUSTRIA Covid Shield, από μια εταιρεία υψηλού κύρους όπως είναι η TÜV AUSTRIA αποτελεί για μας μια ιδιαίτερα σημαντική εγγύηση ετοιμότητας απέναντι στους επισκέπτες μας. Επιπλέον, είναι κίνητρο σιγουριάς για την πρόληψη κατά της εξάπλωσης της νόσου τώρα που περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να δείξουμε στην πράξη το υψηλό αίσθημα ευθύνης».

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης, που απευθύνεται σε όλους τους κλάδους επιχειρήσεων, αλλά έχει βρει ιδιαίτερα μεγάλη αποδοχή στους κλάδους της φιλοξενίας και της εστίασης, αποτελώντας «εγγύηση» και διαβατήριο επιχειρηματικής συνέχειας και αξιοπιστίας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media