Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

AEGEAN Sunshine Discount: Πως ένα σύννεφο φέρνει 50% έκπτωση

Μπορεί το τριήμερο 3 – 5 Μαΐου, σε όλο το Βερολίνο να είχε συννεφιά, όπως και τις περισσότερες μέρες του χρόνου εξάλλου, στο Sony Center όμως είχε… ήλιο! Πως έγινε αυτό;

Η AEGEAN δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον ηλιόλουστο καιρό της Ελλάδας, τόλμησε να τον φέρει στην καρδιά του Βερολίνου, μέσω της ενέργειας Sunshine Discount.

Πιο συγκεκριμένα, για τρεις ημέρες, τοποθετήθηκε μία οθόνη, στο Sony Center η οποία μετέδιδε σε live stream εικόνες από την Αθήνα και την Πάρο.

 

Στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της μετάδοσης κάποιο σύννεφο εμφανιζόταν στον καταγάλανο ουρανό είτε της Αθήνας, είτε της Πάρου, τότε «ξεκλείδωνε» αυτόματα ένας κωδικός για 50% έκπτωση και όσοι παρακολουθούσαν με αγωνία και «γυαλιά ηλίου» τον ελληνικό ήλιο, είχαν την ευκαιρία να κλείσουν εισιτήρια με έκπτωση για να τον απολαύσουν από κοντά.

Αρκετοί ήταν οι πολίτες που παρέμειναν για ώρα στο συννεφιασμένο Sony Center, αναμένοντας να εμφανιστεί το πολυπόθητο σύννεφο στην οθόνη, ενώ κάποιοι από αυτούς έμαθαν ακόμη και λίγα ελληνικά, για το επερχόμενο, ηλιόλουστο ταξίδι τους στη χώρα μας.

Η ενέργεια Sunshine Discount της AEGEAN, μέσα σε τρεις μέρες, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των Γερμανών, οι οποίοι επέστρεφαν στο Sony Center κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών, κάνοντας υπομονή και ελπίζοντας ότι ένα σύννεφο θα τους φέρει την… έκπτωση!

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram