Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Aegean: Πρόγραμμα υποτροφιών εκπαίδευσης υποψηφίων μηχανικών αεροσκαφών

H AEGEAN υλοποιεί ένα ακόμη νέο Πρόγραμμα Υποτροφιών για επαγγέλματα του κλάδου. Μετά το πρώτο στην Ελλάδα Πρόγραμμα υποτροφιών εκπαίδευσης υποψηφίων πιλότων που μόλις ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η AEGEAN ανακοίνωσε και το πρώτο Πρόγραμμα υποτροφιών εκπαίδευσης υποψηφίων μηχανικών αεροσκαφών και καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών εκπαίδευσης υποψηφίων μηχανικών αεροσκαφών της AEGEAN, σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη σχολή μηχανικών της Olympic Air (Olympic Air Maintenance Training Organization), προσφέρει σε 40 υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της πλήρους εκπαίδευσής τους για την απόκτηση του Επαγγελματικού Πτυχίου Κατηγορίας Β1.1 (Part-66 Aircraft Maintenance License), καλύπτοντας το 50% της αξίας των διδάκτρων που απαιτούνται για τη φοίτησή τους, ενώ παράλληλα διασφαλίζει και την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Η φοίτηση στη Σχολή διαρκεί 24 μήνες και περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε αεροσκάφη, εργαστήρια, αλλά και την Τεχνική Βάση της AEGEAN από εξειδικευμένους εκπαιδευτές και έμπειρα στελέχη της εταιρείας.

Αμέσως μετά την επιτυχή φοίτηση και απόκτηση του πτυχίου τους, οι απόφοιτοι θα ενταχθούν στην οικογένεια της AEGEAN για να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στην Τεχνική Βάση της εταιρείας.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων πραγματοποιείται σε δύο χρονικές περιόδους σε αντιστοιχία με τις δύο περιόδους έναρξης φοίτησης στη σχολή (χειμερινή και εαρινή περίοδος).

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι νέοι και νέες ονειρεύονται το μέλλον τους ως μηχανικοί αεροσκαφών, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα της AEGEAN μέχρι και 30 Ιουνίου 2022, ώστε να ξεκινήσουν τις σπουδές τους τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Η δεύτερη περίοδος υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει από 15 Σεπτεμβρίου έως και 15 Οκτωβρίου 2022 και η έναρξη φοίτησης στη σχολή θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αναλυτικούς όρους και τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα υποτροφιών, δείτε ΕΔΩ.

Post Tags
Share Post