Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Aegean: Επτά νέοι προορισμοί στο εξωτερικό και 700.000 επιπλέον θέσεις για το 2019

Το πρόγραμμα των δρομολογίων της Aegean Airlines για το 2019, περιλαμβάνει σημαντικά μεγαλύτερη προσφορά θέσεων στις διεθνείς πτήσεις, αλλά και νέους προορισμούς, με σκοπό τόσο τη διεύρυνση του δικτύου, όσο και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, το 2019 η AEGEAN προγραμματίζει αύξηση της χωρητικότητας στο δίκτυο εξωτερικού κατά 700.000 θέσεις σε σχέση με το προηγούμενο έτος, φτάνοντας συνολικά τις 10.300.000 θέσεις εξωτερικού και 17.700.000 συνολικά, συμπεριλαμβάνοντας και το δίκτυο εσωτερικού. Η αύξηση αφορά όλο το έτος, αλλά είναι εντονότερη, σε ποσοστιαία μεταβολή, στους χειμερινούς μήνες, αλλά και στην αρχή και το τέλος της τουριστικής περιόδου (Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο).

Οι νέοι προορισμοί που προστίθενται για το 2019 αφορούν νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Μαρακές, Καζαμπλάνκα, Ίμπιζα, Βαλένθια, Σαράγεβο, Τύνιδα και Σκόπια, ενώ προστίθεται και νέο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Αννόβερο.

Η AEGEAN θα προσφέρει αυξημένες συχνότητες και θέσεις σε κύριες βασικές αγορές της Δυτικής Ευρώπης από Αθήνα προς Μόναχο, Ντίσελντορφ, Βερολίνο, Αμβούργο, Ζυρίχη, Βιέννη, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Λισαβώνα και Πόρτο.

Παράλληλα σημαντικά αυξημένος αριθμός δρομολογίων θα ξεκινήσει είτε νωρίτερα, είτε με αυξημένες συχνότητες, όπως Λουξεμβούργο, Μάλτα, Βενετία, Μπολόνια, Νάπολη, Κατάνια και Μάλαγα. Επιπλέον, αυξημένη χωρητικότητα δρομολογείται και για την αγορά των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης.

Ο Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε:

«Δημιουργούμε με συνέπεια νέες επιλογές προορισμών για τους επιβάτες μας, παράλληλα με την προσφορά νέων υπηρεσιών. Ανταποκρινόμαστε με συνέπεια και συνέχεια στις σημαντικές νέες επενδύσεις των επιχειρηματιών του τουρισμού, που υλοποιούνται σε νέες αναβαθμισμένες μονάδες, προσπαθώντας να συμβάλλουμε στην επιμήκυνση της περιόδου. Άλλωστε αυτή είναι που θα μας επιτρέψει και την αξιοποίηση των δικών μας επενδύσεων σε αεροσκάφη και τεχνολογία. Μόνο η συντονισμένη συμβολή και επένδυση πολλαπλών ιδιωτικών φορέων του τουρισμού, παράλληλα με τις απαραίτητες για την ανταγωνιστικότητα πολιτικές από την Πολιτεία, μπορεί να δώσει συνέχεια στην αναπτυξιακή πορεία του τουρισμού».

 

 Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post