Δευτέρα 20 Μαϊου 2024

Aegean: Δύο πτήσεις Θεσσαλονίκη – Κύθηρα κάθε βδομάδα το καλοκαίρι του 2021

Μετά από αίτημα του Δημάρχου Κυθήρων Ευστρατίου Χαρχαλάκη, η διοίκηση της AEGEAN AIRLINES, αποφάσισε τον προγραμματισμό της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης των Κυθήρων με τη Θεσσαλονίκη, με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, από το καλοκαίρι του 2021.

Το πρόγραμμα των πτήσεων θα οριστικοποιηθεί στο τέλος του Φεβρουαρίου, προκειμένου να υπάρχει σαφέστερη εικόνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την πρόοδο των εμβολιασμών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με αφορμή τη θετική αυτή εξέλιξη, ο Δήμαρχος Κυθήρων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της AEGEAN που αποδέχθηκε ένα πάγιο αίτημά μας για την απευθείας αεροπορική σύνδεση των Κυθήρων με τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία». Όπως είναι γνωστό, η πλέον των 20 ετών παρουσία των Κυθήρων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Θεσσαλονίκης PHILOXENIA, έχει καταστήσει το νησί μας γνωστό και δημοφιλές σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, γεγονός που επιθυμούμε να κεφαλαιοποιήσουμε ειδικά κατά την επερχόμενη θερινή περίοδο, προκειμένου να τονωθεί όσο γίνεται περισσότερο η οικονομία του νησιού μας, που όπως και σε όλη τη χώρα, έχει επηρεαστεί από τον κορονοϊό. Ας ελπίσουμε οι εξελίξεις στην πανδημία να βελτιώνονται διαρκώς ώστε σύντομα η AEGEAN να ανακοινώσει και τα δρομολόγια, που ειδικά φέτος συνδυάζονται με τη συμπλήρωση 50 ετών λειτουργίας του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων “Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης”».

Δείτε ΕΔΩ την επιστολή της Aegean στο δήμαρχο Κυθήρων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post