Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Η ACROTEL Hotels & Resorts διοργανώνει Ημέρα Καριέρας κατά τη διάρκεια της 38ης διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia 2023.

Επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη έμφαση που δίνει στο προσωπικό της, απευθύνει κάλεσμα σε εργαζόμενους και σπουδαστές στο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης και του τουρισμού να έρθουν στο Περίπτερο 15 stand C5 της εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στελέχη της ACROTEL θα είναι διαθέσιμα για να συνομιλήσουν με ενδιαφερόμενους σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και τις παροχές της.

Παράλληλα, θα συμμετέχει στο Job Festival, που διοργανώνει το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, στις 10 – 11 Νοεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα  μπορούν και εκεί να ενημερωθούν και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με έναν από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο όμιλος ACROTEL, που απασχολεί σχεδόν 250 εργαζόμενους, βρίσκεται στο χώρο της φιλοξενίας στη Χαλκιδική για περισσότερα από 25 χρόνια.

Απαριθμεί πάνω από 1.000 κλίνες σε επτά ξενοδοχεία 3*, 4* και 5* και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος όμιλος ξενοδοχείων στη Σιθωνία.

Ο όμιλος προσφέρει μια ποικιλία θέσεων εργασίας σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των τουριστικών επαγγελμάτων, της γαστρονομίας και της εστίασης, της αισθητικής και σπα.