Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Η Accor ανοίγει πέντε ακόμη ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Ο μεγάλος γαλλικός ξενοδοχειακός όμιλος Accor, που διαθέτει 39 αλυσίδες ξενοδοχείων (brands) με 5.099 ξενοδοχεία και 747.805 δωμάτια σε 110 χώρες, θα ανοίξει πέντε ακόμη ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

 

1. Το Raffles Mykonos

 

2. Το Fairmont Mykonos

3. Το 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Banyan Tree στο Βαρκό Αιτωλοακαρνανίας, απέναντι από τη Λευκάδα

4. Το Mercure Rhodes Alexia (πρώην Alexia Premier City Hotel στην πόλη της Ρόδου), που ανοίγει το Φθινόπωρο

5. Την 1η Σεπτεμβρίου (όπως είναι γνωστό) ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο του brand ΜGallery στην Ελλάδα. Πρόκειται για το 5άστερο Athens Capital Hotel – MGallery Collection, στο κέντρο της Αθήνας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα παραπάνω ανέφερε ο Ζαν – Σαρλ Ντελγκαντό (Jean – Charles Delgado), ο Chief Operating Officer (COO) France & Southern Europe του ομίλου Accor, μιλώντας στη δημοσιογράφο Στεφανία Σούκη (εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» – ένθετο Business Stories – Κυριακή 09/08/2020).

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα εγκρίθηκαν από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων:

α. Η δημιουργία δύο ξενοδοχείων (Raffles Mykonos & Fairmont Mykonos), από τη «WHITE MULBERRY DEVELOPMENT ΙΚΕ». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 104 εκατ. ευρώ και η επένδυση θα ολοκληρωθεί το 2024.

β. Η κατασκευή σύνθετου τουριστικού καταλύματος (5άστερο ξενοδοχείο και τουριστικές κατοικίες) στην περιοχή Βαρκό Αιτωλοακαρνανίας, απέναντι από τη Λευκάδα, από την ολλανδικών συμφερόντων «RND INVESTMENTS GREECE». Ο προϋπολογισμός της επένδυσης ανέρχεται σε 107 εκατ. ευρώ.

 

Σημαντικές σημειώσεις:

1. Το παραπάνω κείμενο είναι μια πολύ σύντομη περίληψη που ετοιμάσαμε από το δισέλιδο ρεπορτάζ της Στεφανίας Σούκη στο Business Stories της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

2. Τη λίστα με τα brands της Accor και τα λογότυπα της Raffles και της Fairmont με τον αριθμό των δωματίων των δύο ξενοδοχείων στη Μύκονο τα βρήκαμε στο site του γαλλικού ομίλου (https://group.accor.com).

3. Διαβάστε ΕΔΩ τι γράψαμε στις 26 Ιουνίου 2020 για την επένδυση της RND INVESTMENTS στο Βαρκό Αιτωλοακαρνανίας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media