Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Absolute Mykonos Suites & More: Δωρεάν 3ήμερη διανυκτέρευση σε υγειονομικό προσωπικό

Τo Absolute Mykonos Suites & More, σε μια προσπάθεια να φέρει χαρά στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας, προσφέρει δωρεάν 3ήμερη διανυκτέρευση για δύο άτομα.

 

Το τελευταίο διάστημα που μας πέρασε, όλοι βιώσαμε κάποιου είδους πίεσης και άγχους. Πολλοί από εμάς περιορίστηκαν στα βασικά της καθημερινότητας τους, ωστόσο υπήρξαν και άλλοι που αναγκάστηκαν να ανεβάσουν την αποδοτικότητα τους, να αψηφήσουν τους εμφανείς κινδύνους και σαν ήρωες της εποχής μας ρίχτηκαν στον αγώνα κατά της πανδημίας που πλήττει την υφήλιο.

Δε είναι άλλοι από τους αφανείς ήρωες μας, τους Γιατρούς της χώρας μας όπως και κάθε γιατρό ανά τα έθνη οπού με αυταπάρνηση βοηθάει και θα βοηθήσει για μεγάλο διάστημα ακόμα την καταπολέμηση του ιού.

Όλοι αυτό οι άνθρωποι, που σε αντίθεση με εμάς, δεν είχαν την «πολυτέλεια» να περάσουν τη μέρα τους ή έστω ένα βραδύ μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όλοι εκείνοι, που αντίκρισαν τον πόνο και την απώλεια άμεσα και στάθηκαν πλάι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που τους είχαν ανάγκη.

Πολλοί από εμάς βγήκαμε στα μπαλκόνια μας και χειροκροτήσαμε την προσπάθεια τους. ευχηθήκαμε το καλύτερο γι’ αυτούς. «φωνάζοντας» έτσι, ένα μεγάλο Ευχαριστώ για όλα όσα έχουν δώσει από τη ζωή τους σε εμάς. Σε όλους εμάς. Τώρα ήρθε η ώρα να το δείξουμε έμπρακτα πλέον.

To Absolute Mykonos Suites & More στο νησί της Μυκόνου, σε μια προσπάθεια να φέρει χαρά και χαμόγελο στα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων, διοργανώνει έναν διαγωνισμό οπού μπορούν να λάβουν μέρος μόνο ο Ιατρικός κλάδος (γιατροί, νοσηλευτές κλπ.) δίνοντας τους την ευκαιρία να κερδίσουν ένα 3ημερο στο νησί μας και μαζί μ αυτό μια σειρά από ανέσεις.

Επιπλέον θα ισχύουν για όλο το 2020 όπως και για 2021 ειδικές τιμές και εκπτώσεις για την ίδια μερίδα ανθρώπων. Επιφυλασσόμαστε βέβαια πάντα για νέους διαγωνισμούς στο μέλλον.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που έχουμε ήδη διανύσει και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουμε να διανύουμε ας είμαστε όλοι ενωμένοι. Και ας προσπαθήσουμε και εμείς, σαν ξενοδόχοι, να λειτουργήσουμε με γνώμονα το κοινό καλό και την αύξουσα πορεία της χώρας μας.

Ας δείξουμε λοιπόν για άλλη μια φορά το χαρακτήρα μας και το ήθος του τόπου μας.

Καλώ όλους τους ξενοδόχους του νησιού μας και έπειτα της Ελλάδος, να πράξουν αναλόγως. Είναι καιρός να δείξουμε πως η βαριά βιομηχανία της Ελλάδος μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα.

 

Με εκτίμηση και ευχές

Πάρης Οικονόμου

Γενικός Διευθυντής

 

Facebook page: Absolute Mykonos Suites & More

 

Instagram page: Absolutemykonos

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media