Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Η ABAS ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο της πολυτελούς βίλας Maera Maximus στη Μύκονο

Η ABAS Integrated Systems συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία στο χώρο φιλοξενίας, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα ένα έργο. Πρόκειται για την πολυτελή βίλα Maera Maximus, του συγκροτήματος MAERA VILLAS, στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.

Η ABAS προμήθευσε και εγκατέστησε ψηφιακά συστήματα διανομής ήχου, τηλεδιάσκεψης, οικιακού κινηματογράφου, καθώς και επαγγελματικό σύστημα Video Projection.

Για τις ανάγκες ήχου και εικόνας, χρησιμοποιήθηκαν συσκευές και ηχεία επώνυμων ευρωπαϊκών οίκων για την πλήρη κάλυψη όλων των χώρων της βίλας, προσφέροντας ήχο και εικόνα υψηλής ποιότητας και έντασης στην περίσταση οποιασδήποτε εκδήλωσης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

  • Σύστημα Ενισχυμένου Ήχου  για το χώρο του pool bar με weatherproof εξωτερικά power ηχεία, για αναπαραγωγή μουσικής υψηλής έντασης και ποιότητας.
  • Επαγγελματικό σύστημα Video Projection με χρήση professional EPSON Laser projector πολύ υψηλής φωτεινότητας, με προβολή εικόνας επτά μέτρων για την κάλυψη οποιασδήποτε εκδήλωσης.
  • Σύστημα Τηλεδιάσκεψης – Video Conference τελευταίας τεχνολογίας, με επαγγελματική Soundbar Crestron USA για πλήρη κάλυψη όλου του χώρου. Διαθέτει τεχνολογία Genius Framing και ΑΙ features που επιτρέπει στο σύστημα να αναγνωρίζει τα άτομα που συμμετέχουν στη σύσκεψη και να διορθώνει το frame αυτόματα.

Η βίλα προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο του Καλού Λιβαδιού και αποτελείται από εννέα υπνοδωμάτια με δύο πισίνες υπερχείλισης, δύο υδρομασάζ, ένα sushi lounge, SPA και γυμναστήριο.

Αναβαθμίζοντας το κατάλυμα με συστήματα υψηλής τεχνολογίας, το Maera Maximus ενισχύει το στόχο του για την παροχή μιας high-end εμπειρίας στους επισκέπτες του.

Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

Η ABAS Integrated Systems διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς – απόφοιτους μεγάλων ελληνικών και ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους παγκοσμίως, παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.