Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Η ABAS ολοκλήρωσε το έργο της στο Nous Hotel Santorini

Η ABAS Integrated Systems, ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα ένα έργο στον ξενοδοχειακό κλάδο, συνεχίζοντας έτσι τη δυναμική της πορεία στο χώρο.

Πρόκειται για το NOUS Hotel στη Σαντορίνη, το νέο project του Ομίλου YES! HOTELS που διαθέτει επίσης τα NEW Hotel Athens, SEMIRAMIS στην Κηφισιά και PERISCOPE Athens, όντας πλέον το μεγαλύτερο σε έκταση και δωμάτια resort του νησιού.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η ABAS είχε την τιμή να σχεδιάσει, να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει ψηφιακά συστήματα διανομής ήχου, τηλεδιάσκεψης, έξυπνων αυτοματισμών καθώς και σύστημα ανακοινώσεων, παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη σε όλο το ξενοδοχείο.

Επιλέχθηκαν design ηχεία επώνυμων κατασκευαστών, για ομοιόμορφη κάλυψη ήχου και διανομής μουσικής και video projectors με ειδικό μηχανισμό απόκρυψης ώστε μην διαταράσσουν αισθητικά το χώρο.

 

Οι αυτοματισμοί CRESTRON προσφέρουν πλήρη έλεγχο εικόνας και ήχου, ενώ το σύστημα ανακοινώσεων παρέχει απόλυτη ασφάλεια, ανταποκρινόμενο στις υψηλότερες απαιτήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή των κρίσιμων ανακοινώσεων σε περίπτωση κινδύνου και την έγκαιρη εκκένωση των χώρων.

Το έργο διεκπεραιώθηκε σε συνεργασία με την AVAX.

Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

  • Σύστημα Ανακοινώσεων EN54 πλήρους αποκεντρωμένης αρχιτεκτονικής, με ενεργό εξοπλισμό πιστοποιημένο κατά ΕΝ54 – 16, και χρήση ειδικών DSP processors σε κάθε ζώνη. Το σύστημα είναι επίσης αυτοεπιτηρούμενο με εφεδρικούς ενισχυτές που ενεργοποιούνται σε περίπτωση πιθανής βλάβης. Χρησιμοποιήθηκαν άνω των 500 ηχείων πιστοποιημένων κατά EN54 – 24 παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη ήχου.
  • Ψηφιακό πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου με πλήρη χειρισμό των ζωνών από app για smartphones / iPhone / iPad και από ψηφιακά χειριστήρια σε κάθε χώρο. Τα 300 και πλέον outdoor ηχεία υψηλής ποιότητας και σχεδίασης, είναι κατάλληλα για μόνιμη εξωτερική τοποθέτηση.
  • Σύστημα Ενισχυμένου Ήχου για το pool bar του ξενοδοχείου με ειδικά weatherproof εξωτερικά power ηχεία, για αναπαραγωγή μουσικής υψηλής έντασης και ποιότητας.
  • Επαγγελματικό σύστημα Video Projection στις αίθουσες εκδηλώσεων, με χρήση professional Laser projector πολύ υψηλής φωτεινότητας, για πραγματοποίηση παρουσιάσεων υψηλής ποιότητας. Οι projectors φέρουν μηχανισμό απόκρυψης όταν δε χρησιμοποιούνται.
  • Σύστημα Τηλεδιάσκεψης – Video Conference στις αίθουσες εκδηλώσεων, με χρήση επαγγελματικής Soundbar Crestron USA για πλήρη κάλυψη όλου του χώρου με Genius Framing και ΑΙ features που αναγνωρίζει τα άτομα που συμμετέχουν στη σύσκεψη διορθώνοντας το frame αυτόματα.
  • Σύστημα Αυτοματισμού CRESTRON στις αίθουσες εκδηλώσεών, για πλήρες έλεγχο όλων των συστημάτων ήχου και εικόνας από την εφαρμογή CRESTRON.

Το resort, το οποίο αντλεί έμπνευση από τις γεωμετρικές φόρμες της αρχιτεκτονικής του νησιού, έχει δυναμικότητα 121 δωματίων, τα περισσότερα εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, ένα μοναδικό spa με εσωτερική και εξωτερική πισίνα, και δύο εστιατόρια.

Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

Η ABAS Integrated Systems διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς – απόφοιτους μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους παγκοσμίως, παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.