Σάββατο 15 Μαρτίου 2025

Ο όμιλος ξενοδοχείων Atrium Hotels, των κ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου (Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa), έλαβε νέα βραβεία από συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, ο τσεχικός tour operator Fischer βράβευσε το Atrium Palace, η British Airways τα Atrium Platinum και Atrium Prestige και το Holiday Check το Atrium Prestige.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο Γενικό Διευθυντή του Ομίλου, Γεώργιo Ματσίγκο (φωτογραφία).

Σχολιάζοντας ο κ. Ματσίγκος τις συνεχείς βραβεύσεις, δήλωσε ότι τα Atrium Hotels, επενδύοντας στο προσωπικό τους με συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση, επιμορφωτικά σεμινάρια και ανταμοιβή και στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα, πέτυχαν να συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχειακών ομίλων στην Ελλάδα. Δήλωσε δε ότι αναμένονται και άλλα βραβεία από άλλα κράτη τις προσεχείς ημέρες.

 

Πηγή: www.rodiaki.gr

Post Tags
Share Post