Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025

To LAZART Hotel εφαλτήριο για ανάπτυξη της Zeus International στη βόρεια Ελλάδα

Για την Zeus International η ανάληψη της διαχείρισης του 5άστερου ξενοδοχείου LAZART (πρώην Les Lazaristes) στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί εφαλτήριο για την ανάπτυξη της στη Βόρεια Ελλάδα, ανέφερε χθες βράδυ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Zeus Χάρης Σιγανός, κατά τη διάρκεια των επίσημων εγκαινίων του LAZART.

Το LAZART Hotel γιόρτασε χθες αυτό που πέτυχε πριν δυόμισι μήνες, δηλαδή την επαναλειτουργία του σε χρόνο ρεκόρ από την Ζeus.

Το LAZART, ανανεωμένο και λαμπερό και έχοντας πετύχει πολύ καλές πληρότητες σε αυτό το πρώτο διάστημα της επαναλειτουργίας του, υποδέχθηκε χθες φίλους, συνεργάτες και εκπροσώπους της πολιτικής, αυτοδιοικητικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της πόλης, σε μία βραδιά γεμάτη από Τέχνη, όπου εικαστική δημιουργία και μουσικές νότες έδιναν τον ξεχωριστό τόνο του νέου μάνατζμεντ. Τους προσκεκλημένους του LAZART υποδέχθηκαν ο κ. Σιγανός και η διευθύντρια του ξενοδοχείου Νόπη Σαββίδου.

 

 

Παρών ήταν ο πρόεδρος της HC Leasing, ιδιοκτήτριας του ακινήτου, Ιορδάνης Αϊβάζης ο οποίος τόνισε ότι το LAZART, στο σημείο που βρίσκεται, στη γειτονιά της Μονής Λαζαριστών, δίπλα σε έναν πυρήνα πολιτισμού, στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, του Κρατικού Θεάτρου (ΚΘΒΕ), αποδεικνύει ότι η Θεσσαλονίκη μπορεί να αποτελέσει προορισμό καλλιτεχνικό – πολιτισμικό και πως η πόλη έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει από καλό φαγητό.

Πηγή: www.voria.gr