Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025

Η νέα «γαστρονομική ταυτότητα» του ανανεωμένου Makedonia Palace

Μια νέα «πεντάστερη» γαστρονομική εμπειρία είναι έτοιμο να προσφέρει το ριζικά ανακαινισμένο Makedonia Palace με την υπογραφή του κορυφαίου chef Σωτήρη Ευαγγέλου (φωτογραφία), ο οποίος επιμελείται, πλέον, όλων των μενού του ιστορικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ευαγγέλου δεν είναι υπέρμαχος της «αποδόμησης» του φαγητού, ούτε της μοριακής κουζίνας και όλων των trends που «μπερδεύουν» τα μάτια του ανθρώπου που βρίσκεται μπροστά σε ένα πιάτο. «Θέλουμε ο πελάτης να καταλαβαίνει τι είναι αυτό που θα φάει και η έκπληξή του να προέρχεται καθαρά από την ποιότητα και τη γεύση. Όχι από την όψη και την εικόνα. Επιδιώκουμε η μοναδικότητα και η αυθεντικότητά μας να προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες», τονίζει ο κ. Ευαγγέλου.

Ο έμπειρος σεφ θα επιμελείται όλα τα food services του Makedonia Palace και συγκεκριμένα το μενού των εστιατορίων «Salonica» και «Navona», του «Ένατος» που θα λειτουργήσει το Φθινόπωρο, τις υπηρεσίες Catering του ξενοδοχείου, το μενού του 24ωρου room service, το μενού όλων των συνεδριακών και άλλων εκδηλώσεων, καθώς και το μενού στο «Κτήμα Δέδα».

Πηγή: www.voria.gr