Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025

 

Την ολοκλήρωση των έργων στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Sani Club (φωτογραφίες), που βρίσκεται στο Sani Resort στην Κασσάνδρα (πρώτο «πόδι») της Χαλκιδικής, μετά από επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 13,3 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε το Sani Resort.

Στο Sani Club δημιουργήθηκαν 25 σύγχρονες σουίτες ιδανικές για οικογένειες, με ένα ή δύο υπνοδωμάτια και ιδιωτικό κήπο ή δύο υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα, καθώς και 36 Junior σουίτες.

 

 

Στη διάθεση των φιλοξενουμένων υπάρχουν δύο καινούριες πισίνες, μια infinity αποκλειστικά για ενήλικες και μια ολοκαίνουργια εσωτερική και το εστιατόριο «Pines», με γαστρονομικές προτάσεις βασισμένες σε τοπικά προϊόντα, κατευθείαν από το αγρόκτημα (farm to table concept).

Eπιπλέον, στο εστιατόριο Cabana μπορεί κάποιος να γευθεί μενού εμπνευσμένο από τη γαλλική Ριβιέρα.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής ενός ακόμη ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Sani Resort, το Sani Dunes, το οποίο θα ανοίξει στις 30 Ιουνίου 2017. Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες.

 

 

Share Post