Βραδιές συνάντησης κρασιού και γεύσης διοργανώνονται στο υπέροχο αίθριο, το Αtrium Greek Bistrot του 4άστερου Herodion Hotel, που βρίσκεται δίπλα στο μουσείο της Ακρόπολης.
Κάτω από το μαγευτικό αττικό ουρανό και στην αγκαλιά της Ακρόπολης, Έλληνες οινοποιοί παρουσιάζουν αγαπημένες ξεχωριστές ετικέτες και ο chef του ξενοδοχείου επιλέγει και προετοιμάζει την πιο νόστιμη συνοδεία τους.
Το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, το Αtrium Greek Bistrot υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα για μια exclusive βραδιά wine pairing που περιλαμβάνει τη δοκιμή τεσσάρων ετικετών με τέσσερα πιάτα που δημιούργησε ο chef ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά:
Salto 2021 & Μαριναρισμένο Σκουμπρί
Βελουτέ αχλάδι, ταρτάρ παντζάρι, αυγοτάραχο, μοσχολέμονο
Viognier Eclectique 2022 & Καψαλισμένη Καραβίδα
Κρέμα καλαμπόκι, πατάτα, φέτα, μανταρίνι, dashi
Μέγας Οίνος 2019 & Μοσχαρίσιος Σιδηρόδρομος Στιφάδο
Ντολμαδάκι μανιταριών, πουρές κρεμμυδιού, πράσο confit, πατάτες νέας σοδειάς
Τιτάνας 2015 & Πικρή Σοκολάτα
Κέικ φουντουκιού, tonka, παγωτό espresso
Atrium Greek Bistrot στο Herodion Hotel Athens
Ροβέρτου Γκάλι 4, Ακρόπολη
Τηλ: +30 214 4025700
Κρατήσεις: [email protected], [email protected]