Το skywalker.gr διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά το JobDay Τουρισμού, μια ημερίδα με παρουσία επιχειρήσεων από τον κλάδο του τουρισμού, συνεντεύξεις, προσωπικό coaching και business photoshooting, που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες εύρεσης προσωπικού για τις επιχειρήσεις του τουρισμού, όπως και τις ανάγκες εύρεσης εργασίας για τους υποψήφιους.
Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι 10 Φεβρουαρίου στις 10.00 – 16.00 στο Wyndham Grand Hotel, Μεγ. Αλεξάνδρου 2, για την Αθήνα και στην Αποθήκη Γ’, Προβλήτα Α στο Λιμάνι, για τη Θεσσαλονίκη.
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα:
– Να συναντήσουν εκπροσώπους εταιρειών από τον κλάδο του τουρισμού που αναζητούν προσωπικό.
– Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις.
– Να συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους πώς να βελτιωθούν, να αναπτυχθούν, να μάθουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να διαχειρίζονται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.
– Να μιλήσουν με εξειδικευμένους μέντορες για το βιογραφικό τους σημείωμα και σε πραγματικό χρόνο να κάνουν τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτό.
– Να βγάλουν φωτογραφία επαγγελματικής χρήσης για το βιογραφικό τους και το LinkedIn προφίλ τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.
Διαβάστε περισσότερα για τη JobDay Τουρισμού του skywalker.gr ΕΔΩ.