Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025

100 βίλες θα κατασκευαστούν στο Costa Navarino

Στη σταδιακή υλοποίηση της δεύτερης φάσης του επενδυτικού σχεδίου για το Costa Navarino (φωτογραφία), εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει ο Aχιλλέας Kωνσταντακόπουλος, ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος.

H δεύτερη φάση του επενδυτικού σχεδίου περιλαμβάνει τη δημιουργία πολυτελών βιλών που θα διατεθούν προς πώληση, η οποία κρίνεται απαραίτητη προκειμένου η TEMES, η ιδιοκτήτρια εταιρεία, να αντιμετωπίσει τις μεγάλες ζημιές.

Tα έσοδα της TEMES για το 2012 μειώθηκαν στα 25,1 εκατ. ευρώ έναντι 26,7 εκατ. το 2011, ενώ οι ζημιές, αν και περιορίστηκαν στα 32,9 εκατ. πέρυσι από 38,4 εκατ. το 2011, παραμένουν σε υψηλό επίπεδο.

Και όλα αυτά αν και σύμφωνα με την TEMES τη φετινή σεζόν υπήρξε σημαντική άνοδος της πληρότητας κατά 30%, ενώ την υψηλή περίοδο το συγκρότημα δούλεψε στο φουλ, με πληρότητα 100%, που οφείλεται κυρίως στο ότι συγκαταλέγεται πλέον στους σημαντικούς προορισμούς για γκολφ και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

H δεύτερη φάση του επενδυτικού σχεδίου στην πλήρη ανάπτυξή του θα ξεπεράσει τα 500 εκατ. ευρώ και ο σχεδιασμός προβλέπει πάνω από 100 βίλες συνολικής επιφάνειας 17.500 τ.μ. Σύμφωνα με τα σχέδια θα υπάρχουν υπερπολυτελείς βίλες που θα απευθύνονται στο target group των πλούσιων vips, άλλες πιο απλές που θα διατεθούν σε πιο προσιτές τιμές, αλλά και εκείνες που θα μπορούν να αγοραστούν ως επένδυση και στη συνέχεια η αξιοποίησή τους να ανατεθεί στην ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Πηγή: www.dealnews.gr

Φωτογραφία: www.facebook.com/costanavarino

Share Post