Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

9ο Spetses Μini Marathon: 4 – 6 Οκτωβρίου 2019

Το 9ο Spetses Μini Marathon, το μεγαλύτερο multi-sport event στη χώρα μας που εκτυλίσσεται την τελευταία σχεδόν δεκαετία στις Σπέτσες, θα διεξαχθεί φέτος 4 – 6 Οκτωβρίου 2019 στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πάνω από 18.000 είναι οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες, ενώ φέτος για πρώτη φορά αναμένονται μαζικές κρατήσεις με πάνω από 150 άτομα από τη Ρωσία, τη Δανία, τη Βρετανία και την Ιταλία από μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Σημαντική είναι η 100% πληρότητα των ξενοδοχείων για το τριήμερο των αγώνων, όχι μόνο στις Σπέτσες, αλλά και στις γύρω περιοχές για τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις.

Βάσει στοιχείων πρόσφατης πανελλαδικής έρευνας, πάνω από 99% των συμμετεχόντων εξέφρασαν την επιθυμία να ξανάρθουν, πάνω από 97% θα έστελναν και φίλους τους και σε ένα τεράστιο ποσοστό 99,5% οι συμμετέχοντες θεωρούν ότι είναι η πιο μεγάλη και γνωστή αθλητική διοργάνωση της χώρας.

Σε επίπεδο προβολής, πάνω από 65 συνδρομητικά κανάλια του εξωτερικού έχουν προβάλλει πλάνα των αγώνων, ενώ στο instagram το spetses_marathon αριθμεί 42,4k followers.

Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν τρία δρομικά αγωνίσματα (5 χλμ., 10 χλμ. και 25 χλμ.), τρία κολυμβητικά (1,5 χλμ., 3 χλμ. και 5 χλμ.) και παιδικοί αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης.

 

Πηγή: Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Στεφανίας Σούκη στο newmoney.gr.

Φωτογραφία: www.facebook.com/marathonspetses

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media